Αρχική » Τελευταία Νέα » ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΑΛΣΟΣ ΣΥΓΓΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΠΙΣΙΝΑΣ !

ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΑΛΣΟΣ ΣΥΓΓΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ ΠΙΣΙΝΑΣ !

Αγαπητοί γονείς,

Σας προσκαλούμε την Κυριακή 6/11/2021 στο ΑΛΣΟΣ ΣΥΓΓΡΟΥ – ΑΝΑΒΡΥΤΩΝ για να περάσουμε ένα όμορφο, δημιουργικό πρωινό , γεμάτο δραστηριότητες  και παιχνίδια. Είναι μια ευκαιρία να έρθουμε πιο κοντά με τους μικρούς μας αθλητές και να διασκεδάσουμε μαζί τους! Φέτος περιμένουμε και τους γονείς να συμμετέχουν στην δράση μας!

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει:

08:30 ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΣΤΑΘΕΜΥΣΗΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ (είσοδος Ινστιτούτου Γεωπονικών Ερευνών απέναντι από το πρατήριο καυσίμων της Avin)

09:15 – 10:15 ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ & ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΞΟΙΚΕΙΩΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΕΚΤΟΣ ΝΕΡΟΥ

09:15 – 09:45 ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ

09:45 – 10:15 ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ

10:15 – 10:30 ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΛΑΤΣΙΟ

10:30 – 11:00 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΠΑΙΔΙΩΝ & ΓΟΝΙΩΝ

11:00 – 11:45  ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ/ΣΥΖΗΤΗΣΗ & ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΕΝΟΣ ΚΟΜΜΑΤΙΟΥ ΤΟΥ ΑΛΣΟΥΣ (Όλα τα παιδιά θα φορέσουν διπλά γάντια κατά την διαδικασία καθαρισμού και φυσικά θα υπάρχει αυστηρή επιτήρηση από εμάς )

11:45 – 12:15 ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

12:20 – 12:30  ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ  &  ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ

Τα παιδιά & όσοι γονείς θα συμμετέχουν, θα πρέπει να έρθουν με αθλητικά ρούχα και παπούτσια, το καπέλο τους, να έχουν μαζί νερό, το κολατσιό τους καθώς και ψάθα ή στρώμα για να καθίσουν κάτω. Επίσης καλό θα είναι να έχουν μαζί ένα αμάνικο μπουφάν ή ζακέτα ανάλογα με τον καιρό.

ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 31/10/2022 ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

  • Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί εάν οι συμμετοχές είναι από 50 παιδάκια και πάνω και η μοναδική περίπτωση να ακυρωθεί είναι αν βρέξει  όπου και θα ενημερωθείτε μέσω του viber το πρωί της ίδιας ημέρας
  • Για το ακριβές σημείο συνάντησης θα σας αποστείλουμε το ανάλογο στίγμα στο viber. Επίσης σε περίπτωση που κάποιος καθυστερήσει να φτάσει ,θα αποστείλουμε και το ανάλογο στίγμα του σημείου όπου θα οργανώσουμε τα παιχνίδια μας
  • Στον χώρο του Άλσους δεν υπάρχει κάποιο καφέ, οπότε θα πρέπει να έχετε προμηθευτεί όσα χρειάζεστε πριν την είσοδό σας
  • Όσοι επιθυμούν μπορούν να φέρουν μαζί ποδήλατα και μπάλες καθώς επιτρέπονται στον χώρο και με την λήξη των δραστηριοτήτων μας μπορείτε να παραμείνετε για περισσότερο παιχνίδι !

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ !!!!