Αρχική » Τελευταία Νέα » ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΑΣ ΑΘΛΗΤΕΣ

ΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΑΣ ΑΘΛΗΤΕΣ

Αγαπητοί γονείς,

Σας προσκαλούμε την Κυριακή 7/11/2021 και ώρα 10:00π.μ στο ΠΑΡΚΟ ΤΡΙΤΣΗ  (στην κεντρική είσοδο επί της οδού Χασιάς – Φυλής, απέναντι από την αντιπροσωπεία αυτοκινήτων Λουγιακης ) για να περάσουμε ένα όμορφο, δημιουργικό πρωινό ,  γεμάτο δραστηριότητες  και παιχνίδια. Είναι μια ευκαιρία να έρθουμε πιο κοντά με τους μικρούς μας αθλητές και να διασκεδάσουμε μαζί τους!!!!

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει:

10:30 – 11:30  ΟΜΑΔΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

11:30 – 12:00  ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ/ΣΥΖΗΤΗΣΗ & ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΕΝΟΣ ΚΟΜΜΑΤΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ (Όλα τα παιδιά θα φορέσουν διπλά γάντια κατά την διαδικασία καθαρισμού και φυσικά θα υπάρχει αυστηρή επιτήρηση από εμάς )

12:00 – 12:30 ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

12:30 – 13:00  ΠΙΚ-ΝΙΚ

Τα παιδιά θα πρέπει να έρθουν με αθλητική περιβολή , φορώντας τη μάσκα τους, να έχουν μαζί ένα μπουκάλι νερό, το κολατσιό τους καθώς και μια ψάθα ή ένα στρώμα για να καθίσουν κάτω.

Παρακαλούμε πολύ όλους τους γονείς, κυρίως των παιδιών μικρότερης ηλικίας 3,4,5 ετών να μην απομακρυνθούν πολύ από το σημείο που θα είμαστε εμείς καθώς αν χρειαστεί κάτι ένα ζουζούνι μας θα σας καλέσουμε αμέσως τηλεφωνικά.

Η ΔΡΑΣΗ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΚΟΛΥΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΠΙΣΙΝΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29/10/2021 ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ (ΤΗΛΕΦΩΝΟ 210 5055077)

(Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί εάν οι συμμετοχές είναι από 40 παιδάκια και πάνω και η μοναδική περίπτωση να ακυρωθεί είναι αν οι καιρικές συνθήκες δεν το επιτρέπουν  όπου και θα ενημερωθείτε μέσω του viber)

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ

 ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!