Αρχική » Τελευταία Νέα » ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

Σας ενημερώνουμε ότι από την Τρίτη 2 Ιουνίου ξεκίνησε και πάλι η λειτουργία των τμημάτων κολύμβησης του Γλαύκου Περιστερίου. Λόγω των μέτρων που έχουν επιβληθεί από τον Ε.Ο.Δ.Υ. θα υπάρξει αριθμητικός περιορισμός τόσο στα τμήματα της Μικρής Πισίνας όσο και σε αυτά των Ακαδημιών. Για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στα νέα δεδομένα αλλά και για να προσφέρουμε στα παιδιά μια ασφαλή αθλητική δραστηριότητα, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Βασική προϋπόθεση είναι η προσκόμιση των εντύπων , τα οποία μπορείτε να κατεβάσετε παρακάτω και να τα προσκομίσετε στην Γραμματεία του Συλλόγου υπογεγραμμένα από παιδίατρο. Δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε κανένα παιδί χωρίς αυτά. Για τους αθλητές της μικρής πισίνας η είσοδος και έξοδος των παιδιών θα γίνεται από κεντρική είσοδο, καθώς δεν επιτρέπεται η χρήση των αποδυτηρίων. Τα παιδιά θα συνοδεύουν οι προπονητές.

Τα τμήματα θα λειτουργούν ως εξής:

Μικρή Πισίνα: 15 άτομα ανά τμήμα. Το ωράριο παραμένει ως έχει.

Ακαδημίες: 8 άτομα ανά διαδρομή. Το ωράριο θα διαμορφωθεί ως εξής: 1ο τμημα 16:30 – 17:05, 2ο τμήμα 17:05 – 17:40, 3ο τμήμα 17:40 – 18:15 καθημερινά. Για τα Σάββατα θα βγει νεότερη ανακοίνωση.

Επίλεκτα: 8 άτομα ανά διαδρομή. Το ωράριο θα είναι 16:30 – 17:05 τις καθημερινές. Για τα Σάββατα θα βγει νεότερη ανακοίνωση.

Ακαδημίες (τμήμα Βάσιας Δαγρέ): 8 άτομα ανά διαδρομή. Το ωράριο θα είναι 14:00 – 14:40 τις καθημερινές. Για τα Σάββατα θα βγει νεότερη ανακοίνωση.

Με την προσκόμιση των παραπάνω εντύπων οι αθλητές θα πρέπει να δηλώσουν τις ημέρες και τις ώρες που θα έρχονται ώστε να διαμορφωθούν τα group. Το πρόγραμμα θα πρέπει να τηρείτε αυστηρά για να μπορούν να συμμετέχουν όσα περισσότερα παιδιά γίνεται.

Προς διευκόλυνσή σας ο Σύλλογος μπορεί να αναλάβει την υπογραφή των παραπάνω εγγράφων με συνεργαζόμενο ιατρό. Όσοι επιθυμούν μπορούν να έρθουν στο γυμναστήριο της ομάδας (Πεύκων & Υακίνθου – κάτω από την καφετέρια Amo) την Τρίτη 2 και την Τετάρτη 3 Ιουνίου από τις 19:00 έως τις 20:00 ώστε να εξυπηρετηθούν.