Αρχική » Δελτία Τύπου » ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ, ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΥΣΕΩΝ

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ, ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΥΣΕΩΝ

Σε μια κατάμεστη αίθουσα, γεμάτη από αθλητές, γονείς κι εκπροσώπους της πόλης του Περιστερίου αλλά και της κολυμβητική οικογένειας, ο Κολυμβητικός Όμιλος Περιστερίου Γλαύκος έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του. Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν οι αθλητές και οι αθλήτριες που διακρίθηκαν στα πρωταθλήματα του 2022, αθλητές που εκπροσώπησαν την ομάδα και την χώρα μας σε Ευρωπαϊκές και Παγκόσμιες διοργανώσεις, οι μικροί αθλητές μας αλλά και όσα παιδιά εντάχθηκαν στην οικογένεια του Γλαύκου την φετινή σεζόν. 

Την παρουσίαση της εκδήλωσης ανέλαβε η σπουδαία αθλήτρια της οικογένειας του Γλαύκου Περιστερίου, Έφη Γκουλή, η οποία αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους κάλεσε τον Πρόεδρο της ομάδας κο Τζαμουράνη Γιώργο στο βήμα. Στον λόγο του ο κος Τζαμουράνης χαιρέτησε όλα τα πρόσωπα που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση, αναφέρθηκε στην συνεχή εξέλιξη των αθλητών όλων των ηλικιών καθώς και στο πλήθος των διακρίσεων που έφεραν την χρονιά που πέρασε. Ξεχωριστή μνεία έγινε στους αθλητές Μαντζάκο Γιώργο και Βρέτζου Χριστίνα για τις διακρίσεις τους στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Τεχνικής κολύμβησης open water και Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης αντίστοιχα. Επίσης ανέφερε την 6η σε σειρά κατάκτηση του Πανελλήνιου πρωταθλήματος τεχνικής κολύμβησης, ένα κατόρθωμα τόσο των παιδιών όσο και των τριών προπονητών τους, Λιάπη Άκη, Μυρίλλο Γιώργο και Λύκου Άννα.

Συνολικά δόθηκαν 62 βραβεία και 5 τιμητικές πλακέτες για τους προπονητές όλων αυτών των αθλητών και την συμβολή τους στις διακρίσεις τους.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε πλήθος κόσμου με πρώτο τον Δήμαρχο του Περιστερίου κο. Ανδρέα Παχατουρίδη ο οποίος ανέβηκε στο βήμα για ένα σύντομο λόγο και μαζί με τον Πρόεδρο της ομάδας κο Τζαμουράνη Γιώργο έκοψαν το πρώτο κομμάτι της βασιλόπιτας.

Η πρώτη βράβευση ήταν αυτή της Έφης Γκουλή και του προπονητή της κου Νίκου Βέζου από τον κο Παχατουρίδη , για την κατάκτηση της 5η θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κολύμβησης ατόμων με αναπηρίες το 2022.

Επίσης παρευρέθηκαν : η κυρία Γιαννακοπούλου Νάντια, Βουλεύτρια Δυτικού τομέα Αθήνας, ο κος Λοβέρδος Γιάννης, Βουλευτής Δυτικού τομέα Αθήνας, ο κος Λεοτσακος Ανδρέας, Αντιπεριφερειάρχης δυτικού τομέα Αθηνών, οι Αντιδήμαρχοι: Μπέτσης Βασίλης, Θεοδωράκος Αναστάσιος, Λύκος Παναγιώτης, Τσιώτα – Μάρκου Μαίρη, Τσίνας Γιώργος, ο Πρόεδρος του ΟΠΑΑΠ κος Πλέστης Αλέκος, ο κος Καλαντώνης Γιάννης, εντεταλμένος σύμβουλος επιχειρηματικότητας, η κα Αμαξοπούλου Ζωή εντεταλμένη σύμβουλος ΚΕΦΙ, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κος Λώλος Βασίλης, οι δημοτικοί σύμβουλοι: κα Τσερούλα Κατερίνα, Παναγιωτόπουλος Παναγιώτης, Αυγουστίδης Γιώργος, Δημητρίου Θανάσης οι διαμερισματικοι σύμβουλοι Δραμισιώτη Ζαχαρούλα και Παπαχρήστου Σταυρούλα. Ακόμη οι υποψήφιοι βουλευτές Καλογερόπουλος Δημήτρης, Καραθάνος Μπάμπης  , Καλιάφας Αναστάσιος. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της κολυμβητικής ομοσπονδίας κος Γιαννόπουλος Κυριάκος, ο Γενικός Γραμματέας κος Στέφανος Αυγουλέας αλλά και ο έφορος τεχνικής κολύμβησης κος Ξιάρχος Ηλίας.Στους παρευρισκόμενους μοιράστηκαν κομμάτια της βασιλόπιτας ενώ 5 τυχεροί αθλητές και αθλήτριες , που βρήκαν τα φλουριά, κέρδισαν ισάριθμες δωροεπιταγές , χορηγία του καταστήματος Speedlane.

Η Έφη Γκουλή παρέλαβε το βραβείο της από τον Δήμαρχο κο Ανδρέα Παχατουρίδη, για την 5η θέση της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κολύμβησης ατόμων με αναπηρίες.
Ο Δήμαρχος Περιστερίου κος Παχατουρίδης κόβει το πρώτο κομμάτι της πρωτοχρονιάτικης πίτας μαζί με τον Πρόεδρο του Γλαύκου κο Τζαμουράνη Γιώργο
Ο Πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας κος Γιαννόπουλος Κυριάκος, με τον έφορο Τεχνικής κολύμβησης κο Ξιάρχο Ηλία και τον Πρόεδρο του Γλαύκου κο Τζαμουράνη Γιώργο
Μανζτάκος Γιώργος, Παγκόσμιο Πρωταθλημα open water Τεχνικής με την κα Γιαννακοπούλου Νάντια
Βρέτζου Χριστίνα, Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Τεχνικής , με τον κο Λοβέρδο Γιάννη
Χριστοδούλου Άγγελος, Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Open Water, με τον Πρόεδρο της ΚΟΕ κο Γιαννόπουλο Κυριάκο και τον Πρόεδρο του Γλαύκου κο Τζαμουράνη Γιώργο
Γιαρίκης Άρης Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών, με τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικού Τομέα Αθηνών κο Λεοτσάκο Ανδρέα
Ηλιάκη Μαρία, 14 Πανελλήνια ρεκόρ στην Τεχνική κολύμβηση με τον έφορο Τεχνικής της ΚΟΕ κο Ξιάρχο Ηλία και τον Πρόεδρο του Γλαύκου κο Τζαμουράνη Γιώργο