Αρχική » Τελευταία Νέα » ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΓΛΑΥΚΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

ΔΕΝΔΡΟΦΥΤΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΒΑΡΥΜΠΟΜΠΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΓΛΑΥΚΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Το περασμένο Σάββατο , 18 Μαρτίου, όλα τα τμήματα του Γλαύκου Περιστερίου αναβλήθηκαν για έναν πολύ σπουδαίο λόγο. Οι προπονητές μας, Ηλιοπούλου Σταυρούλα, Δήμου Σωτήρης, Πούλου Μαρία, Βεργιάννη Αθηνά, Αρκούδη Ελευθερία, Ματσώτα Μαριλένα, Δανέλης Χριστόφορος, Τσακαλίδη Μελίνα και Δαμίγου Νάγια διοργάνωσαν μια ακόμη εκπαιδευτική και συνάμα διασκεδαστική δράση για τους αθλητές τους.

Έτσι λοιπόν σε συνεργασία με τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό We4all , 45 παιδιά ηλικίας 3 έως 8 ετών μαζί με τους γονείς τους ανέλαβαν να φυτέψουν 100 περίπου δέντρα στην Βαρυμπόμπη. Κι ήταν υπέροχη η εικόνα τόσων πολλών μικρών παιδιών να συμμετέχουν με όρεξη και δυναμισμό σε μια πράξη που μόνο μικρή δεν μπορούμε να την πούμε. Τι κι αν οι τσάπες ήταν τόσο μεγάλες και βαριές για τα χεράκια τους , όλοι δούλεψαν, όλοι έσκαψαν, όλοι σήκωσαν και τελικά όλοι έβαλαν τα δέντρα στην γη , τα πότισαν και αμέσως οραματίστηκαν το μέρος αυτό καταπράσινο και ζωντανό!

Είναι μεγάλη ανταπόδοση αυτές οι εικόνες για εμάς.

Οι δράσεις που διοργανώνει ο Γλαύκος Περιστερίου έχουν πάντα έναν κυρίαρχο στόχο. Κι αυτός δεν είναι τόσο να διασκεδάσουν οι αθλητές αλλά κυρίως να ευαισθητοποιηθούν για το περιβάλλον, να λάβουν γνώσεις και ερεθίσματα, να κοινωνικοποιηθούν. Κι εμείς, ο Γλαύκος, προπονητές και διοίκηση , δεσμευόμαστε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για τα παιδιά με την ελπίδα πως θα συμβάλουμε έστω και λίγο στο να γίνουν σωστοί, υπεύθυνοι και γεμάτοι ενσυναίσθηση ενήλικες.

Ευχαριστούμε θερμά τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό We4all για την άψογη συνεργασία και οργάνωση !

Σας ευχαριστούμε όλους πολύ για την συμμετοχή και την στήριξή σας !