Αρχική » Τελευταία Νέα » ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΠΙΣΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Γ.Γ. ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΠΙΣΙΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ Γ.Γ. ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

Σύμφωνα με τις αποφάσεις της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού από την Δευτέρα 17 Μαΐου ξεκίνησε και πάλι η αθλητική δραστηριότητα για τα παιδιά ηλικίας 6 – 12 ετών.

Οι περιορισμοί που έχουν επιβληθεί στον αριθμό των παιδιών που συμμετέχουν στο μάθημα αλλά και οι οδηγίες μέτρων προφύλαξης αποσκοπούν στο να συνεχιστεί η άθληση των παιδιών μας, κανονικά και χωρίς άλλες διακοπές. Έτσι θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε για τα παρακάτω καθώς μας αφορούν όλους άμεσα.

  1. Σε κάθε αθλητική ομάδα θα προσκομίζεται η δήλωση αποτελέσματος του self test από το τεστ στο οποίο υποβάλλονται τα παιδιά για το σχολείο σε εβδομαδιαία βάση. Η δήλωση διατηρείται από την ομάδα μέχρι το τέλος της κάθε εβδομάδας, για τον λόγο αυτό θα πρέπει να προσκομίζεται σε έντυπη μορφή.
  2. Η συγκατάθεση στα τεστ είναι προϋπόθεση για τη συμμετοχή των παιδιών στις προπονήσεις.
  3. Χρήση μάσκας απ’ όλους εκτός από τους αθλητές την ώρα της άσκησης. Τα παιδιά έρχονται φορώντας τη μάσκα και φεύγουν φορώντας τη μάσκα τους.
  4. Οι προπονητές πρέπει κάθε τόσο να υπενθυμίζουν την τήρηση αποστάσεων.
  5. Οι γονείς δεν παραμένουν στον χώρο προπόνησης, ούτε συνωστίζονται πέριξ αυτού.
  6. Δεν γίνεται χρήση αποδυτηρίων
  7. Επισημαίνεται ότι για παιδιά που νόσησαν θα πρέπει να προηγηθεί παιδιατρική εκτίμηση πριν την επανέναρξη της αθλητικής δραστηριότητας.

Ευελπιστούμε στην συνεργασία και τη συνέπειά σας ώστε να μπορέσουμε να προσφέρουμε στα παιδιά μια ευχάριστη και συνάμα ασφαλή αθλητική δραστηριότητα.