Αρχική » Δελτία Τύπου » ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν για την ομάδα μας, τον Κολυμβητικό Όμιλο Περιστερίου «Γλαύκο», οι Πανελλήνιοι Χειμερινοί Αγώνες Τεχνικής Κολύμβησης, που πραγματοποιήθηκαν στις 21 με 24 Φεβρουαρίου στη Λάρισα, με συμμετοχή 61 αθλητών και αθλητριών μας.

Για τους προπονητές μας οι συγκεκριμένοι αγώνες αποτέλεσαν ευκαιρία να δοκιμάσουν τους αθλητές τους και να δώσουν την δυνατότητα σε όλα τα παιδιά να αποκτήσουν πολύτιμες αγωνιστικές εμπειρίες. Οι αθλητές μας κατάφεραν όλοι να διακριθούν και να βελτιώσουν τα ατομικά τους ρεκόρ, κατακτώντας 50 μετάλλια και σημειώνοντας εξαιρετικές επιδόσεις, δείχνοντας ότι βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο εν όψη του Χειμερινού Πρωταθλήματος open τον Μάιο.

Ξεχωρίζει βέβαια η επιτυχία του αθλητή μας Κουλουριώτη Νότη, ο οποίος πέτυχε το προβλεπόμενο όριο της Εθνικής ομάδας στο αγώνισμα των 1500 μέτρων επιφάνειας για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων – Νεανίδων.

Στις δύσκολες συνθήκες κυρίως λόγω του χώρου που έγιναν οι αγώνες, όλοι προσπάθησαν για το καλύτερο και τα κατάφεραν. Αθλητές, προπονητές και συνοδοί συνεργάστηκαν άψογα δείχνοντας τον δρόμο για τις επόμενες αποστολές που θα έρθουν.

Το Δ.Σ. της ομάδας μας, συγχαίρει όλους όσους συμμετείχαν σε αυτή την προσπάθεια και εύχεται καλή συνέχεια, υγεία και ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον!!!