Αρχική » Δελτία Τύπου » 12o τρόπαιο Γλάυκος 2011

12o τρόπαιο Γλάυκος 2011

308x231-images-stories-tropaio12Πιστή στο ραντεβού της με τους αγώνες, η ομάδα μας διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία το Σαββατοκύριακο 16-17 Απριλίου 2011 στο δημοτικό κολυμβητήριο του δήμου Περιστερίου για άλλη μια φορά, το ”Τρόπαιο Γλαύκος” την πιο παλιά και πιο επιτυχημένη διοργάνωση της πόλης μας, που αισίως συμπλήρωσε 12 χρόνια αδιάκοπης παρουσίας.

Η παρουσία των 60 ομάδων και η συμμετοχή των 1.500 αθλητριών-αθλητών, αριθμός ρεκόρ για τα δεδομένα της πόλης μας!!!, καθώς επίσης και η για μια ακόμα φορά άρτια διοργάνωση ήταν στο επίκεντρο των συζητήσεων των ανθρώπων του χώρου.

Εκ μέρους της δημοτικής αρχής του τόπου, που με την αμέριστη και καθημερινή συμπαράσταση τους μας δίνουν κουράγιο να συνεχίσουμε το έργο μας και τους ευχαριστούμε θερμά, παρευρέθηκε ο δημοτικός σύμβουλος κος Βαγγέλης Τάτσης.

Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε,

• τις 60 ομάδες που ήρθαν στους αγώνες μας και ιδιαίτερα τις ομάδες της επαρχίας, που …μαζί με τις ομάδες της Αττικής συμπλήρωσαν τον αριθμό των 1.500 αθλητών,

• τους εργαζόμενους του κολυμβητηρίου,

• τους γονείς – φίλους του συλλόγου μας για τη βοήθεια τους στον οργανωτικό τομέα, και …φυσικά

• τους χορηγούς μας για τη μεγάλη στήριξη που μας παρείχαν.

Όλα τα παραπάνω μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας για υγιή και καθαρό αθλητισμό και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το 13ο Τρόπαιο Γλαύκος το 2012!

Μετά τιμής,

Ο πρόεδρος του ΚΟΠ Γλαύκος,

Πεθεριώτης Κώστας

308x450-images-stories-tatsis1