Αρχική » Δελτία Τύπου » ΣΑΡΩΤΙΚΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΤΟΥ ΓΛΑΥΚΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ!!!

ΣΑΡΩΤΙΚΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΤΟΥ ΓΛΑΥΚΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ!!!

ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ (!!!)
…ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΤΟΥ ΓΛΑΥΚΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ…

 

Σαρωτική αποδείχτηκε στο φετινό
Χειμερινό Πρωτάθλημα Κατηγοριών Τεχνικής Κολύμβησης που διεξήχθη στις 9-10 Μαρτίου στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης , η ομάδα της ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ του Γλαύκου Περιστερίου, με μία εμφάνιση που τις επιτρέπει για ακόμη μια χρονιά να βρίσκεται ακόμη πιο ψηλά  ανάμεσα στους κορυφαίους συλλόγους .

Η φετινή αποστολή των 31 αθλητών που συμμετείχε στους αγώνες, κατάφερε από την πρώτη κιόλας αγωνιστική να ισοφαρίσει την περυσινή συγκομιδή μεταλλίων, δείχνοντας τις προθέσεις της από νωρίς…Η συνέχεια , φυσικά, αποδείχτηκε το ίδιο μεγαλειώδης , καθώς μέχρι το τέλος των αγώνων, ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ των αθλητών μας κατάφερε να βρεθεί στο βάθρο, τουλάχιστον από μία φορά, ολοκληρώνοντας έτσι τη φετινή θριαμβευτική εμφάνιση της ομάδας…

Πιο συγκεκριμένα ο επιβλητικός αριθμός των 67 μεταλλίων, μαρτυρά την πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα ,σε μια δύσκολη χρονικά περίοδο, αφού οι υποχρεώσεις των αθλητών είναι αρκετά αυξημένες.
Έτσι, η ομάδα αξιοποιώντας πλήρως το έμψυχο υλικό που προέρχεται από όλα τα τμήματα του ΓΛΑΥΚΟΥ , για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου κατάφερε να αναρριχηθεί στην 2η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ, έχοντας στις τάξεις αμιγώς Περιστεριώτες αθλητές.
Αξιζει να σημειωθεί οτι το “νέο αίμα” πρωταγωνίστησε και πάλι στη διοργάνωση, αφού ΟΛΟΙ οι νεώτεροι αθλητές μας ανέβηκαν στο βάθρο. Έτσι η ομάδα κατάφερε να κερδίσει επάξια την 1η θέση στην κατηγορία Παμπαίδων-Παγκορασίδων αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά την πολύ καλή δουλειά που γίνεται και φέτος στην ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ του Γλαύκου.

… Η συνέχεια αναμένεται εξίσου συναρπαστική…

Το Διοικητικό Συμβούλιο συγχαίρει θερμά όλη την αποστολή της ομάδας της ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ και τους εύχεται καλή συνέχεια στην υπόλοιπη αγωνιστική περίοδο .

Υπεύθυνος Προπονητής του Τμήματος και Προπονητής της Αγωνιστικής Ομάδας ΣΠΥΡΙΟΥΝΗΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ

Προπονήτρια Ακαδημίας και Βοηθός Προπονήτρια της Αγωνιστικής Ομάδας ΔΑΓΡΕ ΒΑΣΙΑ

 
492x411-images-texniki_2013_3 369x293-images-texniki_2013_2 375x246-images-texniki_2013_1 375x280-images-texniki_2013_4