Αρχική » Δελτία Τύπου » ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΛΑΥΚΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ – ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ !!!

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΛΑΥΚΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ – ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ !!!

Το Σαββατοκύριακο 18 – 19 Ιανουαρίου ήταν ένα ιδιαίτερα γιορτινό διήμερο για τον Γλαύκο Περιστερίου και τους ανθρώπους του. Συγκεκριμένα το Σάββατο το απόγευμα  σύσσωμοι οι αθλητές, οι προπονητές, η διοίκηση , οι γονείς και οι φίλοι του Σωματείου παρευρέθηκαν στο Θέατρο Πολιτών για την ετήσια κοπή πίτας της ομάδας για το 2020. Σε μια συγκινητικά κατάμεστη αίθουσα χειροκρότησαν  περήφανοι τους αθλητές και τις αθλήτριες, που διακρίθηκαν την χρονιά που πέρασε, για τις αγωνιστικές τους επιτυχίες, αλλά και όλους εκείνους που εργάστηκαν πλάι στα παιδιά για την επίτευξη αυτών. Σημαντική ήταν η παρουσία των εκπροσώπων της Δημοτικής Αρχής και όχι μόνο. Παρευρέθηκαν   η κα Γιαννακοπούλου Νάντια βουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛ. , ο κος Λεωτσάκος Ανδρέας αντιπεριφερειάρχης  Δυτικού Τομέα Αθηνών, ο Δήμαρχος της πόλης κος Ανδρέας Παχατουρίδης, , ο κος Μπέτσης Βασίλης αντιδήμαρχος Πόλης, ο κος Θεοδωράκος Τάσος αντιδήμαρχος παιδείας και κοινωνικής πολιτικής,  ο κος Τσίνας Γεώργιος αντιδήμαρχος, ο κος Πλέστης Αλέξανδρος Πρόεδρος ΟΠΑΑΠ, ο κος Δημητρίου Αθανάσιος υπεύθυνος του Δημοτικού κολυμβητηρίου, ο κος Καλαντώνης Γιάννης επικεφαλής της παράταξης «Νέα πορεία για το Περιστέρι μας», οι δημοτικοί σύμβουλοι  κα Ιατροπουλου – Βορύλλα Ελίνα , η κα Αεράκη Μαρία, ο κος Καλλιάφας Τάσος , η κα Ραβάνη Παππά Βικτωρία, η κα Σπυροπούλου Γεωργία και ο κος Τσαγκιώτης Εμμανουήλ και οι διαμερισματικοί σύμβουλοι κα Παπαχρήστου – Λύκου Σταυρούλα  και ο κος Λινάρδος Κωνσταντίνος.

Την έναρξη της εκδήλωσης έκανε ο Πρόεδρος του Γλαύκου Περιστερίου, κος Τζαμουράνης Γιώργος, ο οποίος στην ομιλία του παρουσίασε την πορεία της ομάδας για την σεζόν 2018 – 2019. Αναφέρθηκε στην κατάκτηση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Τεχνικής κολύμβησης, στις επιτυχίες και στα μετάλλια του Πρωταθλήματος Κατηγοριών & Open της Κλασικής Κολύμβησης αλλά και στο ανθρώπινο δυναμικό της ομάδας το οποίο ολοένα και αυξάνεται. Ιδιαίτερη μνεία έκανε στην ενίσχυση του προπονητικού team, αναφέροντας όλους όσους ανήκουν σε αυτό, παλιούς & νέους. Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε και ο Δήμαρχος κος Παχατουρίδης , αλλά και οι κύριοι Πλέστης Αλέξανδρος, Μπέτσης Βασίλης και Λεωτσάκος Ανδρέας. Όλοι τους μίλησαν με ιδιαίτερα υποστηρικτικά και θερμά λόγια για την ομάδα και τους ανθρώπους της.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε η κα Φελλά Σούλα – έφορος της προαγωνιστικής κατηγορίας, παρουσιάζοντας τις βραβεύσεις των αθλητών και αθλητριών που διακρίθηκαν στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα του 2019. Ένα όμορφο και χαρούμενο πλήθος 68 παιδιών ανέβηκε στην σκηνή του θεάτρου για να παραλάβει τα βραβεία του από εκπροσώπους του Δήμου, από χορηγούς αλλά και από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Γλαύκου Περιστερίου. Επίσης ένα ζεστό καλωσόρισμα έγινε σε όλα τα παιδιά που προστέθηκαν στο αθλητικό δυναμικό της ομάδας , στα οποία δόθηκε ένα αναμνηστικό βραβείο από τον Γενικό αρχηγό κο Μαντζάκο Γιάννη. Τέλος τιμητικές πλακέτες δόθηκαν στους προπονητές της Τεχνικής, κο Σπυριούνη Γρηγόρη και κα Δαγρέ Βάσια για την κατάκτηση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος 2019 καθώς και στον κο Βέζο Νίκο, προπονητή της Αγωνιστικής, για την πολυετή και συνεχιζόμενη συνεισφορά του στην ομάδα. Η βραδιά έκλεισε με το καθιερωμένο κόψιμο της πίτας από τον Πρόεδρο και τη Γενική Γραμματέα της ομάδας κα Σιγανού Μαρία. Όλοι οι αθλητές , οι γονείς και οι φίλοι του Γλαύκου  μοιράστηκαν τα 350 κομμάτια της πίτας , ενώ 5 τυχεροί εξ αυτών κέρδισαν δωροεπιταγές αξίας 40 € έκαστη, προσφορά της ομάδας μας.

Την επόμενη μέρα, Κυριακή 19 Ιανουαρίου, στο ρεμπέτικο μεζεδοπωλείο «ΑΡΓΩ» πάνω από 170 άτομα γιόρτασαν σαν μια μεγάλη παρέα με καλό φαγητό και ζωντανή μουσική. Και αυτή η εκδήλωση στέφθηκε με επιτυχία καθώς όλοι είχαν την ευκαιρία να βρεθούν σε ένα όμορφο και ζεστό περιβάλλον , να χορέψουν και να διασκεδάσουν.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γλαύκου Περιστερίου ευχαριστεί θερμά όλους όσους στήριξαν και τίμησαν την ομάδα με την παρουσία τους στις εκδηλώσεις. Τέλος εύχεται σε όλους τους αθλητές του να έχουν μια καλή χρονιά γεμάτη επιτυχίες !