Αρχική » Δελτία Τύπου » ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ

ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ

Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της IPC που φιλοξενήθηκε στο Μέξικο Σίτι, στην εθνική ομάδα κολύμβησης συμμετείχε και η Ευθυμία Γκουλή, αθλήτρια που ανήκει στο σωματείο Ηρόδικος, αλλά προπονείται με την αγωνιστική του ΓΛΑΥΚΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ και προπονητής της είναι ο κος Νίκος Βέζος υπεύθυνος προπονητής αγωνιστικής της περιστεριώτικης ομάδας.

mexico_1

Η δικιά μας Έφη, όπως όλοι την ξέρουμε, με τα χρώματα της Εθνικής ομάδας, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα 100μ. πρόσθιο SB8 με επίδοση 1:35.17.   Εκτός από το μετάλλιο η Έφη σημείωσε και 2 εθνικά ρεκόρ, στα 50μ. πεταλούδα (S9) και τα 200μ. μικτής ατομικής (SM9). Στα προκριματικά των 50μ. πεταλούδα είχε επίδοση 34.48, συντρίβοντας το προηγούμενο ρεκόρ της Μαρίας Ιωάννας Μπατσαλιά με 43.36 από τις 25 Μαΐου 2008. Στον τελικό, η αθλήτρια  είχε επίδοση 35.35 που την έφερε στην 20η θέση της συνολικής κατάταξης του αγωνίσματος σε όλες τις κατηγορίες. Στα 200μ. μικτής ατομικής, η επίδοση της Γκουλή στα προκριματικά ήταν 2:55.20 που επίσης ισοδυναμεί με πανελλήνιο ρεκόρ. Το προηγούμενο κατείχε η ίδια με 2:58.64 από τις 15 Ιουλίου 2013

 

Σύσσωμος ο ΓΛΑΥΚΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ  (Διοίκηση, αθλητές, προπονητές, γονείς) εκφράζει τα θερμότατα συγχαρητήρια του στην Έφη και της εύχεται ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ και ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΠΡΑΒΟ, για τη δύναμη και το κουράγιο που επιδεικνύει.  Είμαστε περήφανοι που προπονείται σε καθημερινή βάση με τους υπόλοιπους αθλητές του ΓΛΑΥΚΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ και ξεχωρίζει για το ήθος της και την αγωνιστικότητά της.  Είναι παράδειγμα προς μίμηση σε όλους.mexico_2

 

Επίσης, ο ΓΛΑΥΚΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια και στους 14 αθλητές που εκπροσώπησαν την κολύμβηση με τα χρώματα της Ελλάδος και την κατέταξαν στη 12η θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κολύμβησης.

 

mexico_3Τέλος, ο ΓΛΑΥΚΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ συγχαίρει τον ΟΠΑΠ Α.Ε., που ήταν ο μέγας χορηγός των Ελλήνων Αθλητών με Αναπηρία, διότι τέτοιες προσπάθειες πρέπει να στηρίζονται από όλους μας.

 

ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ !