Αρχική » Δελτία Τύπου » WEST SIDE ALL FINS FESTIVAL

WEST SIDE ALL FINS FESTIVAL

festival_1

Ο «ΓΛΑΥΚΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ» και τα «ΔΕΛΦΙΝΙΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ», ένωσαν τις δυνάμεις τους και διοργάνωσαν ένα event που αφορά το άθλημα της Τεχνικής Κολύμβησης, με την ονομασία West Side All Fins Festival στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Περιστερίου, (Πευκών & Ευκαλύπτων), υπό την αιγίδα της Κ.Ο.Ε., το διήμερο 11-12/11/2017 με τη συμμετοχή ομάδων από όλη την Ελλάδα, με σκοπό να γνωρίσει περισσότερος κόσμος το συναρπαστικό άθλημα της Τεχνικής Κολύμβησης.

Βασικοί στόχοι της εκδήλωσης ήταν η διάδοση στο ευρύ κοινό της Περιφέρειας, αλλά και της Ελλάδος, του άκρως εντυπωσιακού αθλήματος της Τεχνικής Κολύμβησης, μέσα από ομιλίες καταξιωμένων επιστημόνων πάνω στο άθλημα, καθώς και έναν ανοιχτό αγώνα στον οποίο  συμμετείχαν Έλληνες Πρωταθλητές και νεότεροι αθλητές από το συγκεκριμένο χώρο. Το West Side All Fins Fesival, διεξήχθη σε 2 ημέρες, η πρώτη μέρα στο Θέατρο Πολιτών Περιστερίου με ομιλίες και η δεύτερη στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Περιστερίου με αγώνες.

Στις 11/11/2017 στο Θέατρο Πολιτών Περιστερίου, με την παρουσία πλήθους κόσμου, την εκδήλωση προλόγισαν οι Πρόεδροι των δύο ομάδων κ.κ. Κώστας Πεθεριώτης από τον ΓΛΑΥΚΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ και Χρήστος Βασιλόπουλος από τα ΔΕΛΦΙΝΙΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ.   Στη συνέχεια, οι δύο σύλλογοι βράβευσαν τον προπονητή κ. Ηλία Καλαμαρίδη, του Ν.Ο. Χανίων για την πολυετή προσφορά του στο άθλημα. Οι ομιλίες που πραγματοποιήθηκαν στη συνέχεια, είχαν βασικό άξονα την Τεχνική Κολύμβηση με ομιλητές τους ομοσπονδιακούς τεχνικούς της Κ.Ο.Ε.  κ.κ. .Αλ .Ξιάρχο, Γ. Καλαϊτζογλίδη και τον επιστημονικό συνεργάτη της Κ.Ο.Ε. ιατρό κ. Γ. Μαρίνο, καθώς επίσης και ευαισθητοποίηση σε θέματα που αφορούν το υγρό στοιχείο από την κα Κατερίνα Τοπούζογλου μαζί με τη συνεργάτιδά της κα Α. Κουτσοκώστα.

Τη συγκεκριμένη εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Περιστερίου κ. Βασ. Λώλος και οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Τάκης Παναγιωτόπουλος και Τάσος Καλιάφας.

Την επόμενη ημέρα στις 12/11/2017, ακολούθησε επίσημη Ημερίδα Ορίων Τεχνικής Κολύμβησης στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Περιστερίου σε έναν αγώνα διαφορετικό από τους υπόλοιπους, με τη συμμετοχή αθλητών από όλη την Ελλάδα.

Η πρώτη χρονιά του West Side All Fins Festival ολοκληρώθηκε με επιτυχία, θέτοντας υψηλά στάνταρ και για τις επόμενες χρονιές.

festival_3festival_4

festival_2