Αρχική » Τελευταία Νέα » ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ – ΣΑΒΒΑΤΟ 1 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ – ΣΑΒΒΑΤΟ 1 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024

Με χαρά σας προσκαλούμε στην καλοκαιρινή γιορτή 2024 που διοργανώνει ο Κολυμβητικός Όμιλος Περιστερίου ΓΛΑΥΚΟΣ,  την  Σάββατο  1 Ιουνίου  στο κολυμβητήριό μας με σκοπό να επιβραβεύσουμε τους αθλητές για την προσπάθεια που κατέβαλαν καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς!!!

Στην γιορτή θα συμμετέχουν οι αθλητές και οι αθλήτριες όλων των τμημάτων της Μικρής και Μεγάλης πισίνας. Οι γονείς και συγγενείς θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν τις επιδείξεις, από τις κερκίδες και να καμαρώσουν την κολυμβητική πρόοδο των παιδιών τους.

 

—  ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ : 17:00 – ΕΚΤΙΜΩΜΕΝΗ ΩΡΑ ΛΗΞΗΣ ΕΠΙΔΕΙΞΕΩΝ: 20:00 —-

——  ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΑΠΟΝΕΜΗΘΕΙ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΚΑΙ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΟ ΔΙΠΛΩΜΑ —–

 

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει:

 

1.  ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΜΗΜΑΤΩΝ 8.  ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ
2. ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 9. ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ ΜΙΚΡΗΣ ΠΙΣΙΝΑΣ – 3ο GROUP
3. ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ 10. ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ Β’
4. ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 11. ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ ΜΙΚΡΗΣ ΠΙΣΙΝΑΣ – 4ο GROUP
5. ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ ΜΙΚΡΗΣ ΠΙΣΙΝΑΣ – 1ο GROUP 12. ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ Α’
6. ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ 13.   ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ ΜΙΚΡΗΣ ΠΙΣΙΝΑΣ – 5ο GROUP
7. ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ ΜΙΚΡΗΣ ΠΙΣΙΝΑΣ – 2ο GROUP  

 

  • Η παράδοση των παιδιών θα γίνει στην κεντρική είσοδο του κολυμβητηρίου στους προπονητές & βοηθούς του κάθε τμήματος.
  • Τα παιδιά θα πρέπει να έρθουν με μαγιό, μπουρνούζι, σαγιονάρες και φυσικά το σκουφάκι της ομάδας, στην τσέπη του μπουρνουζιού. Επίσης θα πρέπει να έχουν καρφιτσωμένο το καρτελάκι στο μπουρνούζι τους.
  • Καθ’ όλη την διάρκεια της γιορτής θα είναι υπό την επίβλεψη των προπονητών & βοηθών.
  • Θα χωριστούν και θα κολυμπήσουν σε group. Τα ονόματα του κάθε group θα είναι αναρτημένα στον πίνακα ανακοινώσεων έξω από την γραμματεία του συλλόγου, έτσι ώστε να γνωρίζετε πότε κολυμπάει το κάθε παιδί.
  • Τα παιδιά της μεγάλης πισίνας, μόλις ολοκληρώσουν το πρόγραμμα τους, παραλάβουν το μετάλλιό τους και φωτογραφηθούν, θα παραδίδονται στους γονείς τους από τα αποδυτήρια ανδρών της μεγάλης πισίνας
  • Τα παιδιά της μικρής πισίνας, μόλις ολοκληρώσουν το πρόγραμμα τους, παραλάβουν το μετάλλιό τους και φωτογραφηθούν, θα παραδίδονται στους γονείς τους από τα αποδυτήρια αγοριών της μικρής πισίνας .
  • Διαθέσιμα για όσους επιθυμούν να ντύσουν τα παιδιά τους θα είναι μόνο τα αποδυτήρια της μεγάλης πισίνας, γυναικών και κοινού.
  • Οι γονείς & συνοδοί μπορούν να κάθονται στην κεντρική κερκίδα. Για την μικρή πισίνα μπορούν κάθονται προσωρινά στο κυλικείο ΜΟΝΟ το διάστημα που κολυμπάει το παιδάκι τους και μετά να παραχωρούν την θέση τους για τους γονείς του επόμενου group.
  • Όλες οι απονομές θα γίνουν στο μέσον της μεγάλης πισίνας. Τα παιδιά θα φωτογραφηθούν και όσοι επιθυμείτε μπορείτε να αναζητήσετε τις φωτογραφίες των παιδιών σας από τον χώρο όπου θα είναι στημένοι οι υπολογιστές του φωτογραφικού συνεργείου, καθ’όλη την διάρκεια της γιορτής. Θα ενημερωθείτε από τις ομάδες Viber για τις extra ημέρες που θα βρίσκεται το συνεργείο ξανά στο χώρο του κολυμβητηρίου.

 

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 29 ΜΑΪΟΥ

 

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό να έρθετε στην προκαθορισμένη ώρα προσέλευσης  και να δηλώσετε συμμετοχή  ΑΜΕΣΑ  για την καλύτερη οργάνωση και διεξαγωγή των επιδείξεων.

Ανυπομονούμε πολύ να γιορτάσουμε μαζί σας και να καμαρώσουμε τα παιδιά μας όλοι μαζί με χαμόγελο και καλοκαιρινή διάθεση !!

 

Σας περιμένουμε όλους να δώσετε το πιο ζεστό σας χειροκρότημα!!