Αρχική » Τμήματα » ΑΚΑΔΗΜΙΑ , ΕΠΙΛΕΚΤΑ & ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

ΑΚΑΔΗΜΙΑ , ΕΠΙΛΕΚΤΑ & ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Με γνώμονα πως έχεις κατακτήσει όλες τις δεξιότητες από την μικρή πισίνα , οι οποίες εξασφαλίζουν την ασφαλή είσοδό σου στην μεγάλη πισίνα τότε είσαι έτοιμος να ανοίξεις αυτήν την πόρτα με αυτοπεποίθηση και χαρά !

Στα τμήματα των Ακαδημιών τα παιδιά έρχονται σε επαφή με τα 4 στυλ κολύμβησης. Αρχικά με το ελεύθερο και το ύπτιο και στη συνέχεια με το πρόσθιο και την πεταλούδα. Επίσης μαθαίνουν πλέον την σωστή βουτιά – εκκίνηση από τον βατήρα. Οι προπονήσεις διαρκούν 40 λεπτά όπου μέσα από ένα πλούσιο ασκησιολόγιο μαθαίνουν την τεχνική του κάθε στυλ κολύμβησης.

Μη νομίζεις ότι το παιχνίδι τελείωσε στην μεγάλη πισίνα…. Πάντα μένει χρόνος για πολύ παιχνίδι και αμέτρητες βουτιές στο τέλος της προπόνησης.

Βάλε στο πρόγραμμά σου την κολύμβηση και γίνε μέλος της παρέας μας. Το τμήμα σου έχει στόχο την εκμάθηση των 4 στυλ κολύμβησης, την τελειοποίηση της τεχνικής τους καθώς επίσης και την βελτίωση της φυσικής σου κατάστασης. Ακόμη για σένα που είσαι λίγο μεγαλύτερος / η έχεις το δικό σου τμήμα Ακαδημίας (ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΤΜΗΜΑ). Εδώ η κολύμβηση θα γίνει η αγαπημένη σου γυμναστική.

Τέλος στο τμήμα των Επίλεκτων οι αθλητές και οι αθλήτριες προετοιμάζονται για την προαγωνιστική κατηγορία. Έχουν την δυνατότητα να συμμετέχουν σε αγώνες  και να βελτιώσουν ακόμη περισσότερο την τεχνική τους.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ :

Πρώτο group: Δευτέρα έως Παρασκευή από 16:30 έως 17:10, Σάββατο 10:30 έως 11:10.
Δεύτερο group: Δευτέρα έως Παρασκευή από 17:10 έως 17:50, Σάββατο 11:10 έως 11:50

Προπονητές: Ηλιοπούλου Σταυρούλα, Βεργιάννη Αθηνά

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΛΕΚΤΩΝ:

Δευτέρα έως Παρασκευή από 16:30 έως 17:10, Σάββατο 10:30 έως 11:10

Προπονητές: Πούλου Μαρία

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ:

Δευτέρα έως Παρασκευή από 16:30 έως 17:10 , Σάββατο 11:10 έως 11:50.

Προπονήτρια: Βογιατζή Χριστίνα