Αρχική » Τμήματα » Μικρή Πισίνα

Μικρή Πισίνα

ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

Σε αυτό το τμήμα υποδεχόμαστε με πολύ αγάπη τους μικρούς μας φίλους. Στόχος των μαθημάτων στην μικρή πισίνα είναι οι μικροί μας αθλητές να αγαπήσουν το υγρό στοιχείο, το νερό ! Όταν αυτό συμβεί τότε όλα θα γίνουν πολύ εύκολα.

Στην συνέχεια θα μάθουν να χτυπούν τα ποδαράκια τους, να κάνουν μπουρμπουλήθρες, να βουτούν μέσα στην πισίνα. Βασικές δεξιότητες οι οποίες θα τους βοηθήσουν ώστε να εξελιχθούν σε φοβερούς κολυμβητές!

Πέρα όμως από αυτά η κολύμβηση στις ηλικίες των 3 και άνω ετών προσφέρει απίθανα οφέλη στα παιδιά. Θα διασκεδάσουν, θα μάθουν τους βασικούς κανόνες, θα μάθουν να εμπιστεύονται, θα νιώσουν την χαρά και την ικανοποίηση καταφέρνοντας κάτι έπειτα από προσπάθεια, θα κάνουν φίλους…. Οφέλη τα οποία θα τα συνοδεύουν για όλη τους τη ζωή.

Όλα αυτά επιτυγχάνονται μέσα από μισάωρα μαθήματα τρεις φορές την εβδομάδα τα οποία γίνονται με ασφάλεια και παιγνιώδη μορφή, οργάνωση, κέφι και πολύ αγάπη για τα παιδιά.

Αν είσαι 3 ετών και άνω κι έχεις βγάλει την πάνα σου έλα να μας γνωρίσεις….!

Έλα να παίξουμε και να σου δείξουμε τον υπέροχο κόσμο της πισίνας…!

Κάλεσε στην Γραμματεία του Συλλόγου για να κλείσεις ραντεβού για ένα δοκιμαστικό, στο 210 5055077

Απαραίτητα δικαιολογητικά: Πιστοποιητικό γέννησης, Βεβαίωση παιδιάτρου, αίτηση εγγραφής.

Υπεύθυνοι προπονητές τμήματος:  Ηλιοπούλου Σταυρούλα, Βεργιάννη ΑθηνάΠούλου Μαρία,  Τσακαλίδη Μελίνα, Δαμίγου Νάγια, Βρέτζου Χριστίνα, Μητσόγλου Μυρτώ

Εβδομαδιαίο πρόγραμμα :

  • Δευτέρα – Τετάρτη – Παρασκευή : 17:30, 18:00 και 18:30
  • Τρίτη – Πέμπτη  : 16:00, 16:30, 20:00, 20:30
  • Σάββατο : 12:00, 12:30, 13:00