Αρχική » Δελτία Τύπου » Η ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΛΑΥΚΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Η ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΛΑΥΚΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Την Κυριακή 21 Ιανουαρίου ο Γλαύκος Περιστερίου πραγματοποίησε εκδήλωση βράβευσης για τους αθλητές και τις αθλήτριες που διακρίθηκαν την χρονιά που πέρασε, στο Θέατρο Πολιτών. Παράλληλα έγινε και η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας για το 2024.
Με την παρουσία τους τίμησαν το σωματείο μας, εκπρόσωποι του Δήμου Περιστερίου, της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας, γονείς και αθλητές της ομάδας.
Οικοδέσποινα της εκδήλωσης ήταν η παραολυμπιονίκης Έφη Γκουλή, η οποία ανέλαβε την παρουσίαση των βραβεύσεων. Στο βήμα ανέβηκαν και απένειμαν τα βραβεία οι Αντιδήμαρχοι: κα Τσιώτα Μάρκου Κατσούρου Μαίρη, κος Θεοδωράκος Τάσος, κος Καλαντώνης Γιάννης και ο κος Τσίνας Γιώργος. Οι Δημοτικοί σύμβουλοι: κα Αμαξοπούλου Ζωή, κα Ραβάνη Βικτωρία, κα Καριώτη Δέσποινα, κα Κατσανού Δέσποινα, ο κος Βυτινιώτης Νίκος και ο κος Αναγνωστόπουλος Θωμάς. Επίσης ο κος Λώλος Βασίλης Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού τομέα Αθηνών.
Ιδιαίτερη σημασία είχε η παρουσία του κου Αυγουλέα Στέφανου, γενικού γραμματέα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας, του κου Ξίαρχου Ηλία, μέλους της ΚΟΕ, εφόρου τεχνικής κολύμβησης & ταμία της CMAS και του κου Ξίαρχου Αλέξανδρου τεχνικού διευθυντή τεχνικής κολύμβησης της ΚΟΕ και προέδρου επιτροπής τεχνικής κολύμβησης της CMAS.
Ξεκινώντας με τους αθλητές μας – μέλη των Εθνικών ομάδων έως και τους μικρούς της προαγωνιστικής κατηγορίας, συνολικά 65 παιδιά βραβεύτηκαν μαζί με τους προπονητές τους.
Η κα Τσιώτα Μάρκου Κατσούρου Μαίρη έκοψε μαζί με τον πρόεδρο της ομάδας κο Τζαμουράνη Γιώργο το πρώτο κομμάτι της πίτας που μοιράστηκε στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και στους εργαζόμενους του σωματείου.
Για τους αθλητές υπήρχαν πέντε τυχερά φλουριά που αντιστοιχούσαν σε δωροεπιταγές , ευγενική χορηγία του καταστήματος κολυμβητικών ειδών Speedlane στο Περιστέρι.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δήμο Περιστερίου για την παραχώρηση του Θεάτρου Πολιτών, σε όλους όσους βρέθηκαν και χειροκρότησαν τα παιδιά μας.
Καλή και δημιουργική χρονιά σε όλους.