Αρχική » Δελτία Τύπου » Κοπή πίτας και χορός του Γλαύκου

Κοπή πίτας και χορός του Γλαύκου

281x187-images-stories-Kopi_pitas_2015_1Το Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015, ο Κ.Ο.Π. ΓΛΑΥΚΟΣ έκοψε την πίτα του στο Κ.Υ.Β.Ε. Περιστερίου. Σε μία κατάμεστη αίθουσα, όπου κυριαρχούσε το καθιερωμένο πλέον ζεστό και οικογενειακό κλίμα, πραγματοποιήθηκε μια όμορφη εκδήλωση, στην οποία παρευρέθησαν όλα τα μέλη του Δ.Σ, αθλητές, όλοι οι προπονητές καθώς και γονείς και φίλοι των αθλητών, κατά τη διάρκεια της οποίας τιμήθηκαν όσοι και όσες διακρίθηκαν την σεζόν που πέρασε. Στην ίδια εκδήλωση παρουσιάστηκαν και οι νέοι αθλητές, -τριες της ομάδας, που εκτός από το ζεστό χειροκρότημα από όλους τους παρευρισκόμενους, τους δόθηκε και ένα αναμνηστικό ως καλωσόρισμα στη νέα τους ομάδα.

173x234-images-stories-Kopi_pitas_2015_KoulourisΜε την παρουσία τους μας τίμησαν ο Αναπλ. Δήμαρχος Περιστερίου κ. Βασ. ΜπέτσηςKopi pitas 2015 1, ο οποίος σε σύντομο χαιρετισμό του και εκ μέρους του Δημάρχου κ, Ανδ. Παχατουρίδη, ο οποίος έλειπε στο εξωτερικό, συγχάρηκε τον Κ.Ο.Π. ΓΛΑΥΚΟ, γιατί όντως είναι μια ομάδα – οικογένεια, η Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Α.Π κα Ξέν. Κορόγιαννη, η οποία και αυτή σε σύντομο χαιρετισμό της διαβεβαίωσε τον Πρόεδρο και όλους, ότι τόσο ο Δήμος, σύσσωμο το Δ.Σ., όσο και η ίδια και ο Αντιπρόεδρος του Ο.Π.Α.Α.Π. κος Χιώτης θα είναι δίπλα μας και θα μας βοηθούν στα προβλήματα που θα παρουσιάζονται. Επίσης, μας τίμησαν, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Μαίρη Τσιώτα-Μάρκου, Ευάγ. Τάτσης, Κων. Ποθητός, Παν. Λύκος, Τάσος Θεοδωράκος, ο Αντιπρόεδρος του Ο.Π.Α.Α. Π. Kopi pitas 2015 2κ. Δημ. Χιώτης, οι εκπρόσωποι της παράταξης ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ κ.κ. Αλεξ. Πλέστης και Κυριακόπουλος και από την παράταξη ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ οι κ.κ.Φώτης Κουγιουμτζής και Στεφ. Παπαδόπουλος, οι οποίοι απεύθυναν και ένα σύντομο χαιρετισμό και ευχήθηκαν Καλή Χρονιά και καλές επιδόσεις σε όλους τους αθλητές .και οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Ανασ. Καλλιάφας, Θωμάς Αναγνωστόπουλος. Τέλος, μας τίμησαν οι εκπρόσωποι των χορηγών που μας βοηθούν σε αυτές τις δύσκολες εποχές κ.κ. Όλγα Σιβίλια εκ μέρους της Helllas Fin, Στέλιος Αϊδενλής εκ μέρους της WIND Περιστερίου, Κωσ. Πολίτης εκ μέρους της εταιρείας JOMA, Σταύρος Λάλλας χορηγός και φυσιοθεραπευτής της ομάδας και Καλαντώνης Γιάννης και ο δημοσιογράφος Κων. Μπέζας εκ μέρους της εφημερίδας ΠΡΩΤΗ.

Οι βραβεύσεις ξεκίνησαν με τους αθλητές Δημ. Κουλούρη Kopi pitas 2015 Koulourisτη σημαία του Συλλόγου, ια την 1η θέση στα 200 μ. ΠΡΟΣΘΙΟ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών – 188x141-images-stories-Kopi_pitas_2015_4Γυναικών 2014 τον οποίο βράβευσε ο κος Μπέτσης, Βαγ. Σταυρίδη, 1ος στα 4 Χ 3000 μ. ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΝΕΩΝ στο παγκόσμιο πρωτάθλημα τεχνικής νέων – νεάνιδων, τον οποίο βράβευσε η κα Κορόγιαννη, Βασ. Αγαπητού 3η στα 4 Χ 100 μ. ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΝΕΑΝΙΔΩΝ στο παγκόσμιο πρωτάθλημα νέων – νεάνιδων, την οποία βράβευσε η κα Τσιώτα – Μάρκου, Βαγ. Μαρίνος 1ος στα 50 μ. ΔΙΠΛΑ ΠΕΔΙΛΑ στους Μεσογειακούς Αγώνες Τεχνικής, τον οποίο βράβευσε ο κος Τάτσης και Ελμαλή Μαριανώτα, 2η στα 4 Χ 100 μ. ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΝΕΑΝΙΔΩΝ στους Βαλκανικούς Αγώνες Νέων, την οποία βράβευσε ο κος Ποθητός Οι υπόλοιποι αθλητές που βραβεύθηκαν από τους παρευρισκόμενους αντιδημάρχους, δημοτικούς συμβούλους και εκπροσώπους παρατάξεων και χορηγών, καθώς επίσης και από τα μέλη του Δ.Σ. ήταν: Αφρ. Βεντσάνου, Κλειώ Γερμανάκου, Αρτ. Γαλανοπούλου, Δάφνη Σουλίδου, Χρισ. Ράπτη, Γιώρ. Δημόπουλο, Κων. Γαλανόπουλος, Μάρ. Μιτσούλης, Γιάν. Σγουρός, Αλεξ. Σκουτέλας, Άγ. Τσερέκλας Ζαφειράκης, Κων. Φωτόπουλος, Νικ. Χαραλάμπου, Μαρ. Ματσώτα, Μαρ. Χριστοδούλου, Γιάν. Νεντής, Ευρ. Φραγκούλη, Kopi pitas 2015 3Παν. Γαλιατσάτος, Θοδ. Νικολέτος, Βασ. Τσιρώνης, Γιάν. Παπαφράγκος, Γιωρ. Χατζηλία, Βασ. Δαγρέ, Ευαν. Ραλλιού, Χρισ. Δανέλη, Παν. Δεδούση, Μιχ. Τσιρώνης, Αλεξ. Χρονόπουλος, Ελευθ. Αρκούδη, Ράν. Βλάχου, Παν. Τζαμουράνη, Φωτ. Αλεξόπουλος, Γιώρ. Καπετανέλης, Δημ. Τσίτουρας, Ευαγ.. Μήτρου, Ξαν. Μήτρου, Νικ. Μπικύρη, Νίκη Μπροζάϊ, Γιάν. Δανέλης, Ευάρ. Ηλιάκη, Ευστρ. Ηλιάκης, Αθην. Λαζαρίδης, Παν. Τζαμουράνης, Ανασ. Βλάχου. Τέλος, ο αντιπρόεδρος κος Δημ. Τσιρώνης και ο έφορος τεχν. κολύμβησης κος Γιώρ. Τζαμουράνης, βράβευσαν τους προπονητές της τεχνικής Γρηγ. Σπυριούνη και Βασ. Δαγρέ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος ΟΠΕΝ στην κατηγορία Ανδρών, αλλά και ο Πρόεδρος κος Κωσ. Πεθεριώτης βράβευσε για την πολυετή προσφορά του στο σύλλογο το μέλος κο Θωμά Ποπρέλκα.

293x115-images-stories-Kopi_pitas_2015_3Η εκδήλωση έκλεισε με το κόψιμο της πίτας. και το μοίρασμα σε όλους τους παρευρισκόμενους. Οι τυχεροί αθλητές που κέρδισαν τα φλουριά που είχε βάλει ο Σύλλογος στην πίτα, ήταν οι: Αϊβαλιώτης Ευάγ., Ηλιάν. Κώνστα, Δέσ. Μητσού και Δημ. Τσίτουρας. Το Δ.Σ. τους εύχεται να είναι πάντα τυχεροί σε ότι και αν κάνουν με Υγεία.

Τέλος, το Δ.Σ. του Κ.Ο.Π. ΓΛΑΥΚΟΣ ευχήθηκε σε ΟΛΟΥΣ Καλή Χρονιά με Υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και στους αθλητές του καλές επιδόσεις για μια ακόμη πιο δημιουργική χρονιά και ευχαρίστησε θερμά το Δήμο Περιστερίου για την παραχώρηση της αίθουσας.

Την Κυριακή 01 Φεβρουαρίου 2015 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στην κατάμεστη ταβέρνα με το ζεστό περιβάλλον “ΣΥΜΠΟΣΙΟ” η ετήσια γιορτή του Συλλόγου, παρουσία αθλητών, όλων των προπονητών, γονέων και χορηγών, Kopi pitas 2015 4οι οποίοι τιμήθηκαν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, για την πολυετή προσφορά τους στο Σύλλογο και ιδιαίτερα σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς.

Η Διοίκηση είχε φροντίσει για την άψογη διοργάνωση της εκδήλωσης, η οποία τελείωσε με πολύ κέφι και χορό . Πραγματοποιήθηκε και λαχειοφόρος αγορά με 66 δώρα, με μεγαλύτερο δώρο 1 τηλεόραση SAMSUNG 22” LED, προσφορά της ομάδας, με μεγάλη νικήτρια την αθλήτρια μας Πουλογιαννοπούλου Νεφέλη.

Το Δ.Σ. του Κ.Ο.Π. ΓΛΑΥΚΟΣ ευχαριστεί θερμά ΟΛΟΥΣ όσους παρευρέθησαν και ιδιαίτερα τους δωροθέτες που στήριξαν την προσπάθειά του με τα δώρα τους στη λαχειοφόρο αγορά.   246x164-images-stories-Kopi_pitas_2015_2