Αρχική » Τελευταία Νέα » ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΠΙΣΙΝΑ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΠΙΣΙΝΑ

Από αύριο μας δόθηκε η άδεια να χρησιμοποιείτε τα ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΥΠΟ ΟΡΟΥΣ. ΧΩΡΙΣ ΝΤΟΥΖ. ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΤΥΣΙΜΟ. 


Από εδώ και περα σε κάθε γκρουπ θα βγαίνει ένας αριθμός παιδιών πέντε λεπτά νωρίτερα από το μάθημα του και θα χωρίζεται στα δυο αποδυτήρια για να ντυθεί. Τα υπόλοιπα παιδάκια θα βγαίνουν κανονικά στην ώρα τους. Για να είναι δίκαιο προς όλους ο αριθμός των παιδιών που θα βγαίνει νωρίτερα θα εναλλάσσεται κάθε εβδομάδα με τον αριθμό των παιδιών που θα βγαίνει στο τέλος του μαθήματος. 
ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΝΟΥΖΙ/ΜΠΟΥΦΑΝ/ΣΚΟΥΦΙ και η χρήση των αποδυτηρίων θα είναι αποκλειστικά για το τελείωμα του μαθήματος για να τα ντύνετε, υπενθυμίζουμε χωρίς ντους. 
Για να λειτουργήσει σωστά όλο αυτό θα πρέπει όλοι οι ΓΟΝΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ καθώς θα βγαίνει μια προπονήτρια κάθε φορά και θα φωνάζει ονόματα για να μπαίνετε ΜΕ ΜΑΣΚΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ και να ντύνετε τα παιδιά. Όποιος γονιός δεν είναι εκεί ή δεν ακούσει το όνομα θα προχωράμε στο επόμενο παιδάκι γιατί ο χρόνος θα είναι πολύτιμος. Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΑΣ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΤΑ 4 ΛΕΠΤΑ. 
Πρακτικά λοιπόν, ας πάρουμε για παράδειγμα ένα μισάωρο της Τρίτης στις 4:00-4:30.  Θα βγει στην πόρτα μια προπονήτρια και θα φωνάζει ονόματα στις 4:23. Φορώντας τις ΜΑΣΚΕΣ σας θα την ακολουθήσετε για να πατε στα αποδυτήρια και να ντύσετε τα παιδιά. Μέχρι να πάτε κάτω θα έχει βγει και η πρώτη ομάδα παιδιών. Τα ντύνετε μέσα σε 4 λεπτά το πολύ. Εν συνεχεία, μια προπονήτρια θα ανέβει πάνω στην είσοδο 4:28 να φωνάξει τους υπόλοιπους γονείς ώστε να ντύσουν τα παιδάκια που θα βγουν 4:30. 
Αν σε κάποιο τμήμα ο αριθμός των παιδιών δεν ξεπερνάει το επιτρεπτό όριο, τότε θα βγαίνουν όλα μαζί στο τέλος του μαθήματος και θα σας φωνάζουμε όλους μαζί να κατεβείτε στα αποδυτήρια. Αυτό δεν μπορούμε να το ξέρουμε από πριν, γι’ αυτό ζητάμε να είστε σε ετοιμότητα στην είσοδο. 
Γενικά το μόνο που θέλουμε να θυμάστε είναι όλοι να περιμένετε στην είσοδο και να έχετε μάσκα μαζί σας. 
Είναι μια ευχάριστη εξέλιξη, που λύνει το πρόβλημα του χειμώνα!!! Ευελπιστούμε στην συνεργασία σας!!!