Αρχική » Τελευταία Νέα » ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΚΑΙ ΕΚΔΟΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΔΕΛΤΙΩΝ

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΚΑΙ ΕΚΔΟΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΔΕΛΤΙΩΝ

Ενημερώνουμε τους γονείς των αθλητών και αθλητριών που ανήκουν στην προαγωνιστική και αγωνιστική κατηγορία της κλασικής ή της τεχνικής κολύμβησης , πως θα χρειαστεί και φέτος να ανανεώσουν τα αθλητικά δελτία των παιδιών τους. Για τους αθλητές που εντάχθηκαν για πρώτη φορά στις προαγωνιστικές κατηγορίες θα χρειαστεί η έκδοση αθλητικού δελτίου. Τα απαραίτητα δικαιολογητικά μπορείτε να τα προμηθευτείτε από τη γραμματεία του Συλλόγου και είναι τα εξής:

  • ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ
  • ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΑΘΛΗΤΗ
  • ΑΙΤΗΣΗ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΗΣ

Στην περίπτωση έκδοσης δελτίου χρειάζεται πρόσφατο πιστοποιητικό γέννησης του παιδιού καθώς και μια φωτογραφία σε ψηφιακή μορφή.

Τα έντυπα θα πρέπει να προσκομιστούν έως τις 15 Οκτωβρίου, συμπληρωμένα και υπογεγραμμένα, ενώ στην αίτηση χρειάζεται θεώρηση για το γνήσιο της υπογραφής ΚΑΙ των 2 γονέων.

Προς διευκόλυνση σας ο Κολυμβητικός Όμιλος Περιστερίου «Γλαύκος» συνεργάζεται με τον κ. Κατσάρη Χρήστο , Ειδικό Καρδιολόγο. Όσοι επιθυμούν μπορούν να κλείσουν ραντεβού για καρδιολογικό έλεγχο και υπογραφή της Κάρτας Υγείας & του Αθλητικού Δελτίου στα τηλέφωνα :   210 5781642 και 6945381331. Διεύθυνση ιατρείου Ψαρών 9 Περιστέρι.

Την υπογραφή των δελτίων μπορεί να αναλάβει και ο συνεργάτης της ομάδας , κος Αντωνακάκης Δημήτρης, με την προσκόμιση ενός υπερηχογραφήματος καρδιάς (triplex).

Παράλληλα με αυτήν την διαδικασία προτείνεται και ο παρακάτω αιματολογικός έλεγχος για την πρόληψη υγείας των αθλητών.

Γενική αίματος, ουρία, κρεατινίνη, σίδηρο, φεριτίνη, SGOT, SGPT και CPK

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ