Αρχική » Δελτία Τύπου » ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ BIG BEN

ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ BIG BEN

Οι επιτυχίες για τον ”Big-Ben” Θοδωρή Μπενεχούτσο, τον αθλητή  του Κ.Ο.ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΓΛΑΥΚΟΣ, που βρίσκεται εδώ και τέσσερα χρόνια στην μακρινή Αυστραλία, δεν σταματούν.  Διαπρέπει στις πισίνες της Αυστραλίας και όταν του δίνεται η ευκαιρία τιμάει τα χρώματα της πατρίδας μας με τον καλύτερο τρόπο.  big-ben

Ο 19χρονος πλέον κολυμβητής μας στο μίτινγκ «Mare Nostrum» του Μονακό. στον τελικό των 200 μ. πεταλούδα,  βρέθηκε πίσω από σπουδαία ονόματα της παγκόσμιας κολύμβησης, όπως  ο Ούγγρος  Λάζλο Τσεχ και ο Αυστραλός Ντέιβιντ Μόργκαν,  και με χρόνο 2:02.82 κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο.

Επίσης, στα 100μ. πεταλούδα κατέλαβε την 5η θέση, κάνοντας παράλληλα ατομικό ρεκόρ με χρόνο 53.63 (είχε 53.86), πάλι πίσω από σπουδαία ονόματα όπως ο Τζέιμς Γκάι από τη Μεγάλη Βρετανία που πήρε την πρώτη θέση με 52.30 και ο Λάζλο Τσεχ από την Ουγγαρία που τερμάτισε δεύτερος με 52.35.

Τα συγχαρητήρια όλων μας στο Θοδωρή για μια ακόμα φορά, που συνεχίζει και αποδεικνύει την καλή κατάστασή του και επιβεβαιώνει συνεχώς τις υψηλές του δυνατότητες.  Του ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ σε ότι και αν κάνει και ΚΑΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ στην Ελλάδα..

 

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ