Αρχική » Δελτία Τύπου » ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ 2019

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ 2019

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ

7 ΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΟΚΤΑΔΕΣ &

9 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΕ ΜΙΚΡΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΛΑΥΚΟ

 

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών διεξήχθη τον μήνα Ιούλιο, για τις κατηγορίες Παίδων – Κορασίδων στη Θεσσαλονίκη, για τους Παμπαίδες – Παγκορασίδες Α & Β στον Βόλο και για τους Έφηβους – Νεάνιδες στο κολυμβητήριο των Ιλισσίων. Οι αθλητές και οι αθλήτριες του Γλαύκου Περιστερίου εκπροσώπησαν την ομάδα  σε όλες τις κατηγορίες .

Στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης οι αθλητές της κατηγορίας Παίδων – Κορασίδων, Κουρσάρη Βικτωρια, Κώνστα Ηλιάνα, Ντόντου Μαρία, Τροχάτου Ιωάννα, Φραγκούλη Ευριδίκη & Χριστοδούλου Μάριος,  παρόλη την εξαίρετη παρουσία τους δεν κατάφεραν να συλλέξουν βαθμούς, ωστόσο βελτίωσαν τις ατομικές τους επιδόσεις.

Στο κολυμβητήριο του Βόλου οι αθλητές της κατηγορίας Παμπαίδων – Παγκορασίδων Α’, Γιάμαλης Νικόλας, Κρητσωτάκης Μάνος & Μητσόγλου Μυρτώ πέτυχαν πολύ καλές ατομικές επιδόσεις ενώ ο αθλητής Μαντζάκος Γιώργος συμμετείχε σε 2 μικρούς τελικούς στα αγωνίσματα 400μ. Μικτή Ατομική και 200μ. ύπτιο κερδίζοντας την 13η  και την 15η θέση αντίστοιχα.

Επόμενη κατηγορία αυτή των Παμπαίδων – Παγκορασίδων Β’ όπου οι αθλητές μας είχαν αρκετές επιτυχίες. Συγκεκριμένα ο αθλητής Χριστοδούλου Άγγελος κατέκτησε την 6η θέση στα 1500μ. & 800μ. Ελεύθερο και την 8η θέση στα 400μ. Ελεύθερο, ο αθλητής Ζαφείρης Τάσος κατέκτησε την 8η θέση στα 100μ. Ύπτιο και την 15η θέση στα 50μ. Ύπτιο, ο αθλητής Γιαρίκης Άρης κατέκτησε την 10η θέση στα 400μ. Μικτή Ατομική και την 12 θέση στα 200μ. Μικτή Ατομική. Ακόμη η σκυτάλη των 4Χ100μ. Ελεύθερο Παμπαίδων Β’ με τους :Χριστοδούλου Α. , Αδαμάκη Β., Γιαρίκη Α., Ζαφείρη Α.  κατέκτησε την 6η θέση όπως και αυτή των 4Χ200μ. Ελεύθερο Παμπαίδων Β’  με τους : Χριστοδούλου Α. , Αδαμάκη Β., Γιαρίκη Α., Κατσίμπρα Σ.  Φυσικά και οι υπόλοιποι αθλητές που συμμετείχαν: Αλάμαρας Πάνος, Ευσταθιάδης Θανάσης, Κοντορούση Ζαχαρούλα & Παναγοπούλου Ξένια, είχαν εξαιρετική παρουσία ανεξάρτητα από την θέση που κατέκτησαν.

Αξίζει να αναφερθούμε ιδιαίτερα στον αθλητή Κατσάμπουλα Γιώργο, ο οποίος αν και ανήκει σε άλλο σωματείο, προπονείται με την ομάδα του Γλαύκου και σύντομα θα ενσωματωθεί στο δυναμικό της.  Ο Γιώργος όχι μόνο κατέκτησε 3 χρυσά μετάλλια στα αγωνίσματα 50μ. 100μ. 200μ. Ύπτιο αλλά με επίδοση ρεκόρ  29.96 στα 50μ. Ύπτιο θα συμμετέχει στο Εθνικό Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών στον Άλιμο.

Τέλος οι αθλητές της κατηγορίας Εφήβων – Νεανίδων αγωνίστηκαν στο Ιλίσιο Κολυμβητήριο. Συγκεκριμένα η Ματσώτα Μαριλένα κατέκτησε την 7η  θέση στα 200μ. Πρόσθιο, την 11η θέση στα 50μ. Πρόσθιο και την 10η  θέση στα 100μ. Πρόσθιο, ο Γυμνόπουλος Κωνσταντίνος κατέκτησε την 12η θέση στα 200μ. Πρόσθιο και ο Κοντορούσης Νίκος την 14η στα 200μ. Πεταλούδα. Οι υπόλοιποι αθλητές που συμμετείχαν ήταν οι: Νεντής Γιάννης, Σγούρος Γιάννης, Δημόπουλος Γιώργος, Νάτσιου Αλεξάνδρα και Μανδαλιανός Μάνθος. Σε όλα τα παιδιά αξίζουν συγχαρητήρια για την συμμετοχή τους μιας και ορισμένοι από αυτούς πριν από λίγο καιρό «αγωνίστηκαν» στο στίβο των Πανελλήνιων Εξετάσεων , ενώ  κάποιοι προετοιμάζονται γι’ αυτό.

Σε μια ιδιαίτερα απαιτητική διοργάνωση όπως η φετινή θα πρέπει να ευχαριστήσουμε και να αναγνωρίσουμε την τεράστια προσπάθεια του πρώτου προπονητή της ομάδας μας, κου Νίκου Βέζου , ο οποίος ακολούθησε όλες τις αποστολές στηρίζοντας και εμψυχώνοντας τα παιδιά μας.

Εν αναμονή της διεξαγωγής του Εθνικού Πρωταθλήματος Ανδρών – Γυναικών στον Άλιμο στις 2 – 5 Αυγούστου, ευχόμαστε σε όλους τους αθλητές μας που θα συμμετέχουν καλή επιτυχία.

 

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ

ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ