Αρχική » Δελτία Τύπου » 19ο ΤΡΟΠΑΙΟ ΓΛΑΥΚΟΣ – ΤΣΕΤΣΕΛΕΙΑ 2018

19ο ΤΡΟΠΑΙΟ ΓΛΑΥΚΟΣ – ΤΣΕΤΣΕΛΕΙΑ 2018

2η ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΓΩΝΩΝ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ 2018

19ο ΤΡΟΠΑΙΟ ΓΛΑΥΚΟΣ – ΤΣΕΤΣΕΛΕΙΑ 2018

 47 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ – ΙΕ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

1Ο ΓΛΑΥΚΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ πιστός για 19η συνεχόμενη χρονιά στην αθλητική συνάντησή του και δεύτερη συνεχόμενη φορά  συνδιοργάνωσε με τον Γ.Σ.ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ το τριήμερο 20, 21  και 22 Απριλίου 2018  το «19ο Τρόπαιο ΓΛΑΥΚΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ – ΤΣΕΤΣΕΛΕΙΑ 2018» & «47 χρόνια Περιστέρι – ΙΕ’ διασυλλογικοί αγώνες κολύμβησης».    Μια αθλητική συνάντηση, γιορτή για την Περιστεριώτικη ομάδα, που έκλεισε 20 χρόνια συνεχούς πορείας στα κολυμβητικά δρώμενα, με σπουδαίες επιτυχίες και ευελπιστεί να γίνουν ακόμα μεγαλύτερες – περισσότερες και η ανοδική της πορεία να συνεχιστεί για πολλά ακόμα χρόνια. Σε αυτούς τους κολυμβητικούς αγώνες του Περιστερίου, μας τίμησαν φέτος με τη συμμετοχή τους 1.521 κολυμβητές και κολυμβήτριες όλων των ηλικιών από 9 ετών και πάνω προερχόμενοι από 66 σωματεία της Αττικής και  της Περιφέρειας,  γεγονός που ικανοποίησε απόλυτα τους διοργανωτές  Παρά το μεγάλο πλήθος των αθλητών οι αγώνες διεξήχθησαν χωρίς κανένα πρόβλημα. Μέσα από το πλήθος των αθλητών ξεχώρισαν δεκάδες σημαντικοί κολυμβητές και κολυμβήτριες που ανήκουν στην εθνική ομάδα της ελληνικής κολύμβησης.2018 GLAFKOS GSP 0050

Τους αγώνες μας τίμησαν με την παρουσία τους  η Δημοτική Αρχή του Δήμου Περιστερίου, με πρώτο τον Δήμαρχο κ. Ανδρέα Παχατουρίδη, τον αναπληρωτή Δήμαρχο κ. Βασίλη Μπέτση, τους Αντιδημάρχους κ.κ. Παναγιώτη Λύκο και Τάσο Θεοδωράκο, τον εκπρόσωπο της παράταξης “ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ” κ. Φώτη Κουγιουμτζή, τον Αντιπρόεδρου του ΟΠΑΑΠ κ. Δημ. Χιώτη, δημοτικούς και διαμερισματικούς συμβούλους.

2018 GLAFKOS GSP 0007Πριν την έναρξη των αγώνων,  εκ μέρους του ΓΛΑΥΚΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ο Πρόεδρος κ. Κώστας Πεθεριώτης απεύθυνε σύντομο χαιρετισμό, ευχόμενος σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες κάθε επιτυχία και να πραγματοποιήσουν τους στόχους τους, όποιοι και αν είναι αυτοί.  Μεταξύ άλλων είπε πως για 2η συνεχόμενη χρονιά στο Περιστέρι,, 2 κορυφαίες ομάδες στην Ελλάδα συνεργάζονται και πετυχαίνουν ωραία αποτελέσματα, ευχόμενος στο μέλλον να υπάρξουν ακόμα περισσότερα πράγματα να γίνουν.  Το Περιστέρι αισίως κλείνει 20 χρόνια παρουσίας στα αθλητικά κολυμβητικά δρώμενα με μεγάλες επιτυχίες σε πανελλήνιο, πανευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο. Ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκόμενους και όλες τις ομάδες που για 19 χρόνια μας τιμούν με την παρουσία τους, καθώς και το Δήμο Περιστερίου για την παραχώρηση του κολυμβητηρίου.2018 GLAFKOS GSP 0055 Τέλος τόνισε ότι ο αθλητισμός σώζει, ενώνει, και δημιουργεί αδαμάντινους χαρακτήρες και ισχυρές προσωπικότητες και αυτός είναι ο λόγος που όλοι είμαστε εδώ.

Εκ μέρους του Γ.Σ.ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ο κ. Παρδακίδης ευχαρίστησε και αυτός με τη σειρά του τη δημοτική αρχή για την παραχώρηση του κολυμβητηρίου και τόνισε και ο ίδιος το θετικό αποτέλεσμα που έχει η συνεργασία δύο μεγάλων συλλόγων στα κολυμβητικά δρώμενα. Στη συνέχεια ο αναπληρωτής δήμαρχος κος Βασίλης Μπέτσης, έδωσε συγχαρητήρια στους δύο συλλόγους για αυτή τη συνδιοργάνωση και το αποτέλεσμα που έχει, μας παρότρυνε να συνεχίσουμε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια, για το καλό όλων των αθλητών και κήρυξε την έναρξη των αγώνων.

2018 GLAFKOS GSP 0043

Κοντά στους μεγάλους αθλητές, οι κολυμβητές και οι κολυμβήτριες του Γλαύκου Περιστερίου κατέκτησαν συνολικά 37 μετάλλια (14 στην αγωνιστική και 23 στην προαγωνιστική), γεγονός που σε συνδυασμό με όλα τα παραπάνω συνθέτουν την εικόνα μιας απόλυτα επιτυχημένης διοργάνωσης.   Οι  εκπρόσωποι των σωματείων που μας  τίμησαν με την παρουσία τους έσπευσαν να συγχαρούν την έμπειρη πλέον οργανωτική επιτροπή, για την ωραία και άρτια διεξαγωγή των αγώνων.  Τα χαμόγελα που ήταν διάσπαρτα στα παιδιά αλλά και η ικανοποίηση που ζωγραφίζονταν στα πρόσωπα των γονιών τους, μας έδωσαν ιδιαίτερη χαρά. Τέλος, μετά το πέρας των αγώνων, βραβεύθηκαν ως οι καλύτεροι αθλητές αυτών,  στην Αγωνιστική οι :  Αραούζου Καλλιοπη  και Γεωργακόπουλος Ανδρέας για την επίδοσή τους στα 1.500 μ. ελεύθερο γυναικών και   ανδρών αντίστοιχα, με χρηματικό έπαθλο.2018 GLAFKOS GSP 0076

Με την ευκαιρία να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας  στο Δήμο Περιστερίου για την παραχώρηση του κολυμβητηρίου, ο οποίος είναι συμπαραστάτης μας στο δύσκολο έργο μας και μας δίνει την δυνατότητα να διοργανώνουμε επιτυχημένους αγώνες και ιδιαίτερα στην Πρόεδρο του Ο.Π.Α.Α.Π. κα Ξένια Κορόγιαννη και τον Αντιπρόεδρο κο Δημήτρη Χιώτη για την άψογη φιλοξενία που μας παρέχουν και την άψογη συνεργασία που έχουμε σε όλα τα επίπεδα.   Είναι σημαντικό οι Δήμοι – ειδικά αυτή τη δύσκολη περίοδο – να προσφέρουν τις εγκαταστάσεις τους προκειμένου να διοργανώνονται τέτοιου είδους αθλητικές εκδηλώσεις, οι οποίες φιλοξενούν εκατοντάδες αν όχι χιλιάδες νέους πολίτες της

2018 GLAFKOS GSP 0056Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τις 66 ομάδες και τους 1.500 κολυμβητές, -τριες που ήρθαν στους αγώνες μας και μας τίμησαν με την παρουσία τους, κάνοντας  ιδιαίτερη μνεία σε εκείνους που ήρθαν από την επαρχία αψηφώντας το οικονομικό κόστος.

Επίσης, την Κ.Ο.Ε., την Περιφερειακή Επιτροπή Αττικής και το σύνδεσμο Κριτών – Χρονομετρών, που χωρίς τη συνδρομή τους θα ήταν αδύνατο να τελεσθούν οι αγώνες.

Τέλος, ευχαριστούμε τους εργαζόμενους του κολυμβητηρίου, οι οποίοι όπως κάθε χρόνο έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για την επιτυχία των αγώνων, τους εθελοντές γονείς – φίλους και των δύο συλλόγων για τη βοήθεια τους στον οργανωτικό τομέα και φυσικά  τους χορηγούς μας που από το υστέρημά τους προσφέρουν στην ομάδα μας τα μέγιστα και μας στηρίζουν στην προσπάθεια που κάνουμε, ιδιαίτερα σε αυτές τις δύσκολα για όλους μας οικονομικά εποχές.

2018 GLAFKOS GSP 00572018 GLAFKOS GSP 0058

2018 GLAFKOS GSP 00602018 GLAFKOS GSP 0064

2018 GLAFKOS GSP 00652018 GLAFKOS GSP 00702018 GLAFKOS GSP 0071

432

Όλα τα παραπάνω μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας για τη συνέχιση αυτών των αγώνων, με στόχο να προσφέρουν τα αγαθά του υγιούς αθλητισμού στα νέα παιδιά  και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το «20ο Τρόπαιο Γλαύκος Περιστερίου – Τσετσέλεια» το 2019!

 

 

 

Μετά τιμής,

Ο πρόεδρος του Κ.Ο. Γλαύκος Περιστερίου,

Πεθεριώτης Κώστας