Αρχική » Δελτία Τύπου » Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΤΟΥ ΓΛΑΥΚΟΥ ΜΕ DOUBLE ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ

Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΤΟΥ ΓΛΑΥΚΟΥ ΜΕ DOUBLE ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ

double_1Σε ένα από τα πλέον δύσκολα Πρωταθλήματα των τελευταίων ετών και κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες, οι αθλητές μας κατάφεραν να κρατήσουν τη σημαία ψηλά και να κάνουν την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ του ΓΛΑΥΚΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ για μια ακόμη φορά περήφανη!!!

Μετά και την πολύ μεγάλη επιτυχία της κατάκτησης του Πρωταθλήματος στην κατηγορία Ανδρών στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΟΠΕΝ  το Μάιο στο Βόλο και τις ενδιάμεσες διεθνείς επιτυχίες στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών στο Wroclaw της Πολωνίας, οι κολυμβητές της Τεχνικής Κολύμβησης συνέχισαν και ολοκλήρωσαν τη φετινή σεζόν σε ομαδικό επίπεδο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!!!

 ΚΑΤΕΚΤΗΣΑΝ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ με συνολικά 898 βαθμούς, κατακτώντας παράλληλα και το ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΉΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ με συνολικά 99 βαθμούς!

Αυτό το τεράστιο “double”  από την ομάδα του ΓΛΑΥΚΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ έρχεται σε μία χρονιά, στην οποία κλήθηκε να υπερασπιστεί τον περυσινό της τίτλο ως ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΟΜΑΔΑ OPEN 2016 και τα κατάφερε επάξια.

Το υψηλότατο επίπεδο της διοργάνωσης, καθώς και το πάθος που έδειξαν όλοι ανεξαιρέτως πόστου, ήταν και αυτό που έφερε την νίκη, καθώς τα πράγματα ήταν ρευστά μέχρι και την τελευταία στιγμή, το τελευταίο αγώνισμα, γεγονός που δίνει ακόμη μεγαλύτερη αξία στο τελικό αποτέλεσμα!

 Αναλυτικότερα σε ένα απολογισμό των διακρίσεων των αθλητών, η ομάδα κατέκτησε συνολικά 81 μετάλλια, εκ των οποίων 28 χρυσά, 35 ασημένια και 18 χάλκινα και 58 επιπλέον θέσεις στην τελική 8αδα. Επίσης έγιναν και 2 Νέα Πανελλήνια ρεκόρ από τον αθλητή μας Στράτο Ηλιάκη.double_4

Τα 2 πανελλήνια ρεκόρ που σημειώθηκαν ήταν τα εξής:

 • 100μ. επιφάνειας παμπαίδων Α: Ευστράτιος Ηλιάκης – ΓΛΑΥΚΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ – 41.64
 • 100μ. Υ/Β παμπαίδων Α: Ευστράτιος Ηλιάκης – ΓΛΑΥΚΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ – 41.83

Αναλυτικά η τελική βαθμολογία ήταν η εξής:

Βαθμολογία Αγοριών (Ανδρών, Εφήβων. Παίδων, Παμπαίδων Α, Παμπαίδων Β)

 1. ΓΛΑΥΚΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 5
 2. ΝΟ Χανίων 461.5
 3. Δελφίνια Περιστερίου 385

Βαθμολογία Κοριτσιών (Γυναικών, Νεανίδων, Κορασίδων, Παγκορασίδων Α, Παγκορασίδων Β)

 1. ΝΟ Χανίων 429
 2. Δελφίνια Περιστερίου 410
 3. ΓΛΑΥΚΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 408.5

Γενική Βαθμολογία

 1. ΓΛΑΥΚΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 898
 2. ΝΟ Χανίων 890.5
 3. Δελφίνια Περιστερίου 795
 4. ΑΝΟ Αργυρούπολης 464.5
 5. ΑΙΓ 429

Σε ότι αφορά την Προαγωνιστική Κατηγορία:

double_3Για 2η συνεχόμενη χρονιά οι αθλητές της Προαγωνιστικής Κατηγορίας της Τεχνικής Κολύμβησης κατάφεραν να αναδειχθούν πρωταθλητές, σε μια χρονιά με ιδιαίτερα ανεβασμένο επίπεδο. Οι περισσότεροι από αυτούς, πολύ νέοι στο χώρο, αφού είναι και ο πρώτος τους χρόνος αγωνιστικής ενασχόλησης με τον υγρό στίβο γενικότερα και ειδικότερα της Τεχνικής Κολύμβησης, κατάφεραν να ανταπεξέλθουν στις δύσκολες αγωνιστικές συνθήκες, την δύσκολη προετοιμασία και το άγχος του αρχαρίου, ξεπέρασαν τους εαυτούς τους και χάρισαν σε ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΓΛΑΥΚΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ για μια ακόμη χρονιά μία πολύ σημαντική διάκριση!

Ένα μεγάλο μπράβο από όλους μας και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους «μικρούς» μας, γιατί απέδειξαν ανεξάρτητα από το νεαρό της ηλικίας τους, πως μπορούν να σταθούν αντάξια και αγωνιστικά σαν «μεγάλοι» και ότι μπορούν να κρατήσουν τη σημαία του ΓΛΑΥΚΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ψηλά, κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες και δυσκολίες!

Όλοι όσοι αγαπάμε πραγματικά την ομάδα, το Διοικητικό Συμβούλιο και όλοι οι γονείς και οι συναθλητές τους, ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!

Είναι πραγματικά «τεράστιοι»..!!!

Γενική Βαθμολογία Προαγωνιστικής κατηγορίας (Αγόρια – Κορίτσια)

 1. ΓΛΑΥΚΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 99
 2. ΠΟΣ Ληξουρίου 99
 3. Ι.Ο. Θεσσαλονίκης 84
 4. ΑΙΓ 69
 5. ΝΟ Χανίων 58

Η νικήτρια ομάδα της ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ που έφερε ένα ακόμη πρωτάθλημα απαρτίζεται από τους εξής Πρωταθλητές:

ΓΥΝΑΙΚΕΣ

ΚΟΥΤΣΟΚΩΣΤΑ ΑΘΗΝΑ, ΧΑΤΖΗΛΙΑ ΓΕΩΡΓΙΑ, ΑΓΑΠΗΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑ, ΝΗΣΙΩΤΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΑ, ΔΕΔΟΥΣΗ ΠΑΝΑΓΙΏΤΑ, ΚΑΡΒΟΥΝΗ ΒΑΛΕΡΙΑ, ΡΑΠΤΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ,  ΑΡΚΟΥΔΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΤΖΑΜΟΥΡΑΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ, ΜΗΤΡΟΥ ΔΑΛΙΑ, ΜΠΙΚΥΡΗ ΝΙΚΟΛΕΤΑ, ΚΟΛΙΠΕΤΡΗ ΦΑΝΗ, ΤΡΙΚΟΓΛΟΥ- ΚΑΡΥΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ,  ΜΠΕΛΑΟΥΡΗ ΛΥΔΙΑ, ΜΗΤΡΟΥ ΜΑΡΙΝΘΗ, ΤΥΡΛΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ, ΒΛΑΧΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ,  ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ ΕΥΡΥΔΙΚΗ, ΚΑΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ, ΤΡΑΓΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ, ΤΟΜΑΖΙΝΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ,  ΧΑΤΖΗΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ, ΜΠΑΣΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ

ΑΝΔΡΕΣ

ΧΡΥΣΙΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΜΠΑΛΝΤΟΥΙΝ ΟΥΙΛΛΙΑΜ, ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ ΤΑΣΟΣ, ΤΣΙΡΩΝΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ, ΔΑΝΕΛΛΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ, ΤΣΑΚΩΝΑΣ ΑΛΕΞΙΟΣ, ΤΣΙΤΟΥΡΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΚΟΛΙΠΕΤΡΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ, ΔΑΝΕΛΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΚΑΠΕΤΑΝΕΛΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ, ΜΥΡΙΛΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ, ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ ΑΘΗΝΟΓΕΝΗΣ, ΗΛΙΑΚΗΣ ΕΥΑΡΕΣΤΟΣ, ΗΛΙΑΚΗΣ ΣΤΡΑΤΟΣ,  ΤΖΑΜΟΥΡΑΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ,  ΖΩΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ,  ΜΩΤΟΣ ΝΙΚΟΣ  

 Αντίστοιχα οι Πρωταθλητές της ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ είναι οι:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ

ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΡΒΑΡΑ, ΜΠΑΡΔΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ, ΗΛΙΑΚΗ ΚΛΕΑΝΘΗ, ΚΥΡΙΤΣΗ ΑΓΑΠΗ

 ΑΓΟΡΙΑ

ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΜΙΧΑΪΛΙΔΗΣ ΘΑΝΟΣ, ΝΤΟΜΕΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

 double_2

ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΑΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΕΔΕΙΞΑΝ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΤΟΥΣ. ΤΑ ΔΩΣΑΝΕ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΛΑΥΚΟ  ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥΣ.

ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΠΟΥ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΤΟΧΟΥ.

 

ΤΟ Δ.Σ. ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΓΛΑΥΚΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ,

ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ.