Αρχική » Δελτία Τύπου » Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Οπεν Τεχνικής Κολύμβησης 2014

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Οπεν Τεχνικής Κολύμβησης 2014

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ OPEN 
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ 2014

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ
ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ

Open texnikis 2014Με την κατάκτηση της 1ης θέσης στη βαθμολογί 254x143-images-stories-techniki-Open_texnikis_2014_2 384x288-images-stories-techniki-Open_texnikis_2014
α των Ανδρών και τη 2η θέση στη γενική κατάταξη από την ομάδα της ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ του ΓΛΑΥΚΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ολοκληρώθηκε το φετινο Πρωτάθλημα Ανοικτής Κατηγορίας Ανδρών – Γυναικών που φιλοξενήθηκε φέτος στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Περιστερίου.

Open texnikis 2014 2 Με εξαιρετικές εμφανίσεις τους Νικολέτο,Μαρίνο,Γαλιατσάτο,Σουσούνη, Τσιρώνη Β.,Σταυρίδη,Παπαφράγκο,Μάκκα,Τσιρώνη Μ.,Παπαγεωργίου,Δανέλλη,Δαγρέ,Χατζηλία, Αγαπητού,Βλάχου,Αρκούδη,Τζαμουράνη, η Ομάδα Open 2014 του ΓΛΑΥΚΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ,κόντρα στις δυσκολίες που αντιμετώπισε τις τελευταίες ημέρες, με αρκετά νέα μέλη στις τάξεις τις,κατάφερε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να παραμείνει ψηλά για μία ακόμη φορά φέτος.
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΤΟΥ ΓΛΑΥΚΟΥ ΕΝΟΨΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΝΕΩΝ-ΝΕΑΝΙΔΩΝOpen texnikis 2014 3

482x362-images-stories-techniki-Open_texnikis_2014_3ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΑΓΑΠΗΤΟΥ,η οποία με 3 εκπληκτικές κούρσες στα 400-800 και 1500 επιφάνεια , εξασφάλισε 3 όρια για τη συμμετοχή της στο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ-ΝΕΑΝΙΔΩΝ τον Ιούνιο στα Χανιά,με χρόνους οι οποίοι την εντάσουν και στο δυναμικό της Εθνικής Ομάδας ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ που θα συμμετέχει στο ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ τον Ιούλιο στο Lignianno της Ιταλίας.
– ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ ο οποίος με την εξαιρετική πορεία του φέτος θα δώσει για μία ακόμη φορά σε διεθνή διοργανώση με την Εθνική Ομάδα, το ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΕΩΝ-ΝΕΑΝΙΔΩΝ τον Ιούνιο στα Χανιά,με συμμετοχή του και στην Εθνική Ομάδα Open Water .

Να σημειωθεί εδώ επίσης η παρουσία του ΜΙΧΑΛΗ ΤΣΙΡΩΝΗ με τα 2 εκπληκτικά πανελλήνια ρεκόρ παίδων στα 200μ.επιφανείας μέσα στην ίδια μέρα, χρόνος που δίνει πολλές υποσχέσεις για μια λαμπρή πορεία.

Το διοικητικό συμβούλιο συγχαίρει θερμά όλη την αποστολή της ομάδας της ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ τους εύχεται καλή συνέχεια στην υπόλοιπη αγωνιστική περίοδο.

glafkos-logo