Αρχική » Δελτία Τύπου » Δελτίο τύπου για το 16ο Τρόπαιο Γλαύκος-Τσετσέλεια 2015

Δελτίο τύπου για το 16ο Τρόπαιο Γλαύκος-Τσετσέλεια 2015

237x178-images-16o_tropaio_kerkidaΓια 16η συνεχή χρονιά ο Κ.Ο.ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΓΛΑΥΚΟΣ, διοργάνωσε με πολύ μεγάλη επιτυχία το τριήμερο 17, 18 και 19 Απριλίου 2015 το «16ο Τρόπαιο ΓΛΑΥΚΟΣ – ΤΣΕΤΣΕΛΕΙΑ 2015», τους 258x194-images-16o_tropaio_Korogianniκαθιερωμένους πλέον κολυμβητικούς αγώνες στο Περιστέρι. Μία διοργάνωση που τα τελευταία τέσσερα χρόνια φέρει στον τίτλο τη λέξη «Τσετσέλεια», τιμώντας με αυτόν τον τρόπο την πρόωρα χαμένη κολυμβήτρια του συλλόγου, Ευδοκία Τσετσέλη και τον πατέρα της Άγγελο, μέλος του Δ.Σ. του Γλαύκου.
Τους παλαιότερους και πιο επιτυχημένους κολυμβητικούς αγώνες του Περιστερίου, τίμησαν φέτος με τη συμμετοχή τους 1.300 κολυμβητές και κολυμβήτριες (620 άτομα αγωνιστικά – 680 προαγωνιστικά) όλων των ηλικιών από 8 ετών και πάνω προερχόμενοι από 55 σωματεία της Αττικής, της Περιφέρειας, αλλά και από την Κύπρο, γεγονός που ικανοποίησε απόλυτα τους διοργανωτές
Μέσα από το πλήθος των αθλητών ξεχώρισαν δεκάδες σημαντικοί κολυμβητές και κολυμβήτριες που ανήκουν στην εθνική ομάδα της ελληνικής κολύμβηση.

Τους αγώνες μας τίμησαν με την παρουσία τους ολόκληρη η Δημοτική Αρχή του Δήμου Περιστερίου, με πρώτο 16o tropaio epishmoiτον άρχοντα της πόλης το Δήμαρχο κ. Ανδρέα Παχατουρίδη. Την έναρξη των αγώνων κήρυξε ο Αναπληρωτής Δήμαρχος κ. Βασίλης Μπέτσης. Επίσης, μας τίμησαν με την παρουσία τους και εκπρόσωποι όλων των πολιτικών παρατάξεων του Δήμου Περιστερίου, οι οποίοι μας έδωσαν συγχαρητήρια για το έργο που επιτελούμε και μας παρότρυναν να συνεχίσουμε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια, ώστε να έχουμε τα παιδιά σε χώρους υγιείς.16o tropaio Mpetsis

Κοντά στους μεγάλους, οι κολυμβητές και οι κολυμβήτριες του Γλαύκου Περιστερίου κατέκτησαν συνολικά 54 μετάλλια, γεγονός που σε συνδυασμό με όλα τα παραπάνω συνθέτουν την εικόνα 287x215-images-16o_tropaio_Mpetsisμιας απόλυτα επιτυχημένης διοργάνωσης. Οι εκπρόσωποι των σωματείων που μας τίμησαν με την παρουσία τους έσπευσαν να συγχαρούν την έμπειρη πλέον οργανωτική επιτροπή, για την ωραία και άρτια διεξαγωγή των αγώνων. Τα χαμόγελα που ήταν διάσπαρτα στα παιδιά αλλά και η ικανοποίηση που ζωγραφίζονταν στα πρόσωπα των γονιών τους, μας έδωσαν ιδιαίτερη χαρά. Τέλος, μετά το πέρας των αγώνων, βραβεύθηκαν ως οι καλύτεροι αθλητές αυτών, οι : Μαριάννα Λυμπερτά για την επίδοσή της στα 1500 μ. ελεύθερο γυναικών και ο Γιάννης Καρπουζλής για την επίδοσή του στα 50 μ. πρόσθιο ανδρών.

Με την ευκαιρία να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στο Δήμο Περιστερίου για την παραχώρηση του κολυμβητηρίου,16o tropaio Korogianni που μετά τις απαραίτητες βελτιώσεις, φιλοξένησε με επιτυχία τη διοργάνωση και ιδιαίτερα στην Πρόεδρο του Ο.Π.Α.Α.Π. κα Ξένια Κορόγιαννη και τον Αντιπρόεδρο κο Δημήτρη Χιώτη, οι οποίοι και έδωσαν το «παρών». Είναι σημαντικό οι Δήμοι – ειδικά αυτή τη δύσκολη περίοδο – να προσφέρουν τις εγκαταστάσεις τους προκειμένου να διοργανώνονται τέτοιου είδους αθλητικές εκδηλώσεις, οι οποίες φιλοξενούν εκατοντάδες αν όχι χιλιάδες νέους πολίτες της

263x198-images-16o_tropaio_epishmoi16o tropaio kerkidaΘέλουμε να ευχαριστήσουμε τις 55 ομάδες και τους 1.300 κολυμβητές, -τριες που ήρθαν στους αγώνες μας, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία σε εκείνους που ήρθαν από την επαρχία αψηφώντας το οικονομικό κόστος και ιδιαίτερα τους αθλητές από την Κύπρο.
Επίσης, την Κ.Ο.Ε. που χωρίς τη συνδρομή τους θα ήταν αδύνατο να τελεσθούν οι αγώνες.

Τέλος, ευχαριστούμε τους εργαζόμενους του κολυμβητηρίου, οι οποίοι όπως κάθε χρόνο έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για την επιτυχία των αγώνων, τους γονείς – φίλους του συλλόγου μας για τη βοήθεια τους στον οργανωτικό τομέα και φυσικά τους χορηγούς μας για τη μεγάλη και τόσο αναγκαία στις μέρες μας στήριξη που μας παρείχαν, ιδιαίτερα σε αυτές τις δύσκολα για όλους μας οικονομικά εποχές.

Όλα τα παραπάνω μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας για τη συνέχιση αυτών των αγώνων, με στόχο να προσφέρουν τα αγαθά του υγιούς αθλητισμού στα νέα παιδιά και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το «17ο Τρόπαιο Γλαύκος – Τσετσέλεια» το 2016!

Μετά τιμής,
Ο πρόεδρος του ΚΟΠ Γλαύκος,
Πεθεριώτης Κώστας