Αρχική » Δελτία Τύπου » ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ

ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ

 


Στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ατόμων με αναπηρία, που πραγματοποιήθηκε στο Δουβλίνο 13 – 19 Αυγούστου 2018,  στην εθνική ομάδα κολύμβησης συμμετείχε και η Ευθυμία Γκουλή,  αθλήτρια που ανήκει στο σωματείο Ηρόδικος, αλλά προπονείται με την αγωνιστική του ΓΛΑΥΚΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ και προπονητής της είναι ο κος Νίκος Βέζος υπεύθυνος προπονητής αγωνιστικής της περιστεριώτικης ομάδας.

Η δικιά μας Έφη, όπως όλοι την ξέρουμε, το κορίτσι με την ατσάλινη θέληση, το ήθος της και το πείσμα της, με τα χρώματα της Εθνικής ομάδας, κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα 100μ.  πρόσθιο SB8 με επίδοση 1:32.14.   Η εμφάνιση της ήταν σπουδαία και συνοδεύτηκε επίσης από τη μεγαλύτερη διάκριση της καριέρας της σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.  Στο αντίστοιχο αγώνισμα του παγκοσμίου πρωταθλήματος που διεξήχθη πέρυσι στο Μεξικό, η Γκουλή ήταν επίσης τρίτη, αλλά σχεδόν τρία δευτερόλεπτα πιο αργή (1:35.17).  Όλα αυτά δείχνουν τη μαχητικότητα αυτής της πρωταθλήτριας, που έχει μάθει από πολύ μικρή ηλικία να μάχεται.

Εκτός από το μετάλλιο η Έφη σημείωσε και 1 εθνικό ρεκόρ.  Συμμετείχε   στα 50μ. ελεύθερο S9, όπου κατέλαβε την 6η θέση με επίδοση 31.51, που αποτελεί νέο πανελλήνιο ρεκόρ. Το προηγούμενο ήταν δικό της με 31.79 από τις 7 Ιουνίου 2017 στο Βερoλίνο  Τέλος συμμετείχε και στα  100μ. ελεύθερο S9, όπου κατέκτησε την 7η θέση με χρόνο 1:10.12

Η Έφη σε συνέντευξή της μετά το τέλος των αγώνων εξέφρασε τις ευχαριστίες της  στον  προπονητή της  Νίκο Βέζο, που τον θεωρεί πατέρα της και είναι υπεύθυνος για τις επιτυχίες της και ελπίζει να συνεχίσει να τον κάνει υπερήφανο.

Σύσσωμος ο ΓΛΑΥΚΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ  (Διοίκηση, αθλητές, προπονητές, γονείς) εκφράζει τα θερμότατα συγχαρητήρια του στην Έφη και της εύχεται ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ και ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΠΡΑΒΟ, για τη δύναμη και το κουράγιο που επιδεικνύει.  Είμαστε περήφανοι που προπονείται σε καθημερινή βάση με τους υπόλοιπους αθλητές του ΓΛΑΥΚΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ και ξεχωρίζει για το ήθος της και την αγωνιστικότητά της.  Είναι παράδειγμα προς μίμηση σε όλους.

Επίσης, ο ΓΛΑΥΚΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια και στους 13 αθλητές που εκπροσώπησαν την κολύμβηση με τα χρώματα της Ελλάδος, της χάρισαν 11 μετάλλια και την κατέταξαν στη 8η θέση στο ευρωπαϊκο πρωτάθλημα κολύμβησης.