Αρχική » Δελτία Τύπου » ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

 

Ο Κ.Ο.ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΓΛΑΥΚΟΣ ευχαριστεί θερμά την πλειοψηφούσα δημοτική αρχή του Δήμου Περιστερίου και κυρίως τους υπεύθυνους του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου για τη δίκαιη απόφαση που πάρθηκε τη νέα αθλητική σεζόν 2016 – 2017, όσον αφορά το μοίρασμα των διαδρομών στους τρεις συλλόγους που χρησιμοποιούν το δημοτικό κολυμβητήριο.

Ο Κ.Ο.ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΓΛΑΥΚΟΣ όλα τα χρόνια της ύπαρξής του πρεσβεύει την ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ και την ΙΣΟΤΗΤΑ, απέναντι σε όλα τα παιδιά του Περιστερίου, που κολυμπούν στο δημοτικό κολυμβητήριο, χωρίς να τα ξεχωρίζει σε ποια ομάδα ανήκουν.

Οι υπεύθυνοι του Δήμου Περιστερίου, σεβάστηκαν όλα τα παιδιά που αθλούνται και μοίρασαν ΔΙΚΑΙΑ και ΙΣΟΤΙΜΑ, στους τρεις Συλλόγους τις διαδρομές.  Γιατί, δικαίωμα στην άθληση έχουν όλοι.  Και παρόλο που κάποιοι προσπάθησαν να αλλάξουν την απόφαση αυτή του Δήμου, στις 08 Οκτωβρίου 2016 η δημοτική αρχή έβαλε τα πράγματα στη θέση τους και κράτησε σταθερή την απόφαση που είχε λάβει, ως προς τις διαδρομές.

Εμείς ως Κ.Ο.ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΓΛΑΥΚΟΣ, το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ και ΔΗΜΟΣΙΑ, τους υπεύθυνους για τη ΣΩΣΤΗ και ΔΙΚΑΙΗ απόφασή τους.

Σας ευχαριστούμε

 

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Κ.Ο.ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΓΛΑΥΚΟΣ