Αρχική » Δελτία Τύπου » ΓΙΟΡΤΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ 2018

ΓΙΟΡΤΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ 2018

GLAFKOS 2018 KALOKAIRINI EORTI 0029Την Κυριακή 17 Ιουνίου 2018 πραγματοποιήθηκε η ετήσια γιορτή του ΓΛΑΥΚΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ για τους αθλητές της μικρής πισίνας και των ακαδημιών.

Παρά την δύσκολη λόγω βροχής ημέρας, η γιορτή στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, αφού λίγο πριν την εναρξή της. η βροχή σταμάτησε και όλα διεξήχθησαν κανονικά, όπως είχαν οι υπεύθυνοι του ΓΛΑΥΚΟΥ οργανώσει.  Βέβαια, υπήρξαν απουσίες – λόγω καιρού – αλλά και πάλι η συμμετοχή ήταν μεγάλη.

Οι μικροί αθλητές ανέβηκαν στο βάθρο, όπου τους απονεμήθει μετάλλιο και αναμνηστικό δίπλωμα για την προσπάθεια που έχουν επιδείξει όλη τη χρονιά.

Κατά τη διάρκεια της γιορτής πραγματοποιήθηκαν επιδείξεις από τα τμήματα της τεχνικής και της κλασσικής (αγωνιστικά και προαγωνιστικά), ώστε οι μικρότεροι να αγαπήσουν το κολύμπι ακόμα περισσότερο.

Σε σύντομο χαιρετισμό ο Πρόεδρος του ΓΛΑΥΚΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ευχαρίστησε όλους τους GLAFKOS 2018 KALOKAIRINI EORTI 0086παρευρισκόμενους και ευχήθηκε στους μικρούς αθλητές ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ σε ότι και αν κάνουν και ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, σημειώνοντας όμως ότι η ομάδα θα λειτουργεί κανονικά μέχρι το τέλος Ιουλίου.

Τελος ευχαρίστησε όλο το προπονητικό team για τη δουλειά που κάνουν και το αοτέλεσμα φαίνεται μέσα από τις επιτυχίες, αλλά και την αγαπή που δείχνουν οι αθλητές προς τα πρόσωπά τους.

Στο τέλος όλοι εφυγαν ευχαριστημένοι και τα χαμόγελα των μικρών αθλητών ήταν διάσπαρτα στα πρόσωπά τους.

GLAFKOS 2018 KALOKAIRINI EORTI 0026

Ο Πρόεδρος, το Δ.Σ., οι έφοροι όλων των τμημάτων και οι προπονητές,

εύχονται σε ΟΛΟΥΣ  ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ !!!