Αρχική » Τελευταία Νέα » ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΔΕΥΤΕΡΑ 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ !!!

ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΔΕΥΤΕΡΑ 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ !!!

Αγαπημενοι μας αθλητες , αγαπητοί γονείς:

Με χαρά σας ανακοινώνουμε ότι την Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου ξεκινούν την λειτουργία τους όλα τα τμήματα του Γλαύκου Περιστερίου.

Όλοι οι αθλητές – ανεξαρτήτου ηλικίας θα πρέπει να προσκομίζουν ΤΥΠΩΜΕΝΗ την βεβαίωση αρνητικού self test, ίδια με αυτήν του σχολείου (σχολική κάρτα) , δηλωμένη στην σχετική πλατφόρμα του gov.gr.

Το εν λόγω αντίγραφο θα πρέπει να το κρατάμε στο αρχείο μας και δεν γίνεται να σας το επιστρέφουμε. Δυστυχώς όποιος αθλητής ή αθλήτρια δεν προσκομίζει την βεβαίωση δεν θα μπορεί να εισέρχεται στο κολυμβητήριο και να συμμετέχει στην προπόνηση.

Για όσους έχουν πιστοποιητικό νόσησης ή εμβολιασμού απαιτείται self test μόνο πριν την πρώτη τους προπόνηση, καθώς κι ένα αντίγραφο του πιστοποιητικού τους.

Η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική και για όλους όσους εισέρχονται στην εγκατάσταση του κολυμβητηρίου.

Δεν επιτρέπεται η χρήση των αποδυτηρίων – για τον λόγο αυτό τα παιδιά θα φτάνουν στο κολυμβητήριο και θα παραδίδονται στους υπεύθυνους προπονητές κάθε τμήματος, έτοιμα για το μάθημά τους (μαγιώ – σαγιονάρες – μπουρνούζι – σκουφάκι), στην είσοδο. Το ίδιο θα ισχύει και για το τέλος του μαθήματος όπου θα παραλαμβάνονται από τους γονείς και πάλι στην είσοδο. Σας παρακαλούμε θερμά να είστε συνεπείς τόσο στην ώρα εισόδου όσο και στην ώρα εξόδου. Τυχόν καθυστερήσεις επηρεάζουν και τα επόμενα τμήματα.

Σας περιμένουμε με χαρά για τη νέα κολυμβητική χρονιά.