Αρχική » Δελτία Τύπου » ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2018

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2018

DSC_0001Την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018, ο   ΓΛΑΥΚΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ έκοψε την πίτα του  στο Κ.Υ.Β.Ε. Περιστερίου.  Σε μία κατάμεστη αίθουσα, όπου κυριαρχούσε το καθιερωμένο πλέον ζεστό και οικογενειακό κλίμα, πραγματοποιήθηκε μια όμορφη εκδήλωση, στην οποία  παρευρέθησαν όλα τα μέλη του Δ.Σ,  αθλητές,  όλοι οι προπονητές καθώς  γονείς  και φίλοι των αθλητών,  κατά τη διάρκεια της οποίας τιμήθηκαν όσοι και όσες διακρίθηκαν την σεζόν που πέρασε.

 

Ο Πρόεδρος του ΓΛΑΥΚΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ κ. Κώστας Πεθεριώτης σε σύντομο λόγο του ανέφερε πως το 2018 είναι μια χρονιά ορόσημο για το Σύλλογό μας, καθώς DSC_0009έκλεισε 20 χρόνια παρουσίας στα αθλητικά δρώμενα και συνεχίζει με δύναμη, ελπίδα και όραμα για καλύτερες αθλητικές εμπειρίες στο μέλλον.  Το έργο που πραγματοποιείται  γίνεται με σκληρή και μεθοδική δουλειά από τους προπονητές και τους συνεργάτες τους (τεχνικό και επιστημονικό επιτελείο.).  Και αυτό θα συνεχίσει να γίνεται όσο υπάρχει αγάπη και ενότητα στην ομάδα.

Με την παρουσία τους μας τίμησαν ο Δήμαρχος Περιστερίου κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, ο οποίος σε DSC_0055σύντομο χαιρετισμό του  συγχάρηκε τον Πρόεδρο του ΓΛΑΥΚΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ, το Δ.Σ., τους συνεργάτες, αλλά και τους γονείς και τους αθλητές για το έργο που επιτελούν, για τις μεγάλες τους επιτυχίες που κάθε χρόνο αυξάνονται και το έργο που γίνεται, γίνεται με έργα και όχι με λόγια. Αισθάνεται πολύ υπερήφανος που μια ομάδα σαν το ΓΛΑΥΚΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ έχει πετύχει τόσα πολλά και ακόμα πιο περήφανος όταν τον συγχαίρουν που έχει στο Δήμο του μια τέτοια ομάδα.  Σύντομο χαιρετισμό απεύθυνε και η Πρόεδρος του ΟΠΑΑΠ κα Ξένια Κορόγιαννη, καθώς και ο κ. Φώτης Κουγιουμτζής Πρόεδρος της παράταξης “ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ για την Ανατροπή στο Περιστέρι”. Επίσης, μας τίμησαν με την παρουσία τους,  οι Αντιδήμαρχοι κ.κ., Μαίρη Τσιώτα-Μάρκου,  Τάσος Θεοδωράκος, Παναγιώτης Λύκος, ο Αντιπρόεδρος του Ο.Π.Α.Α.Π. κ. Δημ. Χιώτης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κος Βασ. Λώλος,  καθώς και     οι DSC_0056δημοτικοί και διαμερισματικοί σύμβουλοι κ.κ. Γιώργος Αυγουστίδης, Γιώρ. Βανικιώτης,  Ζαχ. Δραμασιώτη, Ανασ. Καλλιάφας, Δέσ. Καρυώτου, Γιώρ. Μπεκιάρης, Παν. Παναγιωτόπουλος, Αικ. Τσερούλα,. Μαρ. Χριστοπούλου-Μούρτζη,.  Τέλος, μας τίμησαν με την παρουσία τους και οι: Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος του Περιφερειακού τμήματος του Ε.Ε.Σ. Περιστερίου κ.κ. Στράτος Εγγλέζος και Στέλλα Δαγλαρτζή-Κατσουλοπούλου, χορηγοί που μας βοηθούν σε αυτές τις δύσκολες εποχές και ο κος Καλαντώνης Γιάννης ιδιοκτήτης της  εφημερίδας ΠΡΩΤΗ.

DSC_0059Στη συνέχεια ο Πρόεδρος του ΓΛΑΥΚΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ απένειμε αναμνηστική πλακέτα στο Δήμαρχο κ. Ανδρέα Παχατουρίδη για την πολύτιμη προσφορά του στον Περιστεριώτικο λαό, τιμήθηκαν οι Ομοσπονδιακοί προπονητές της τεχνικής κολύμβησης κ.κ. Ξιάρχος Αλέκος, Σαλταμανίκας Γιώργος και Καλαϊτζογλίδης Γιάννης για την προσφορά τους στο άθλημα της τεχνικής κολύμβησης και βραβεύθηκε από το Δήμαρχο, για την 3η θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ατόμων με αναπηρία η αθλήτρια Έφη Γκουλή, η οποία προπονείται στο ΓΛΑΥΚΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ, μαζί με την αγωνιστική ομάδα.

Επίσης   οι αθλητές, -τριες:    Σγούρου Δανάη, Ασπράγκαθου Ανασ., Κακαβά Ιωάν., Κάλτσου Παρ., Μανδαλιανός Ματ., Σαββίδη Άννα,DSC_0061 Καρβούνη Βαλ., Νησιώτη Αλεξ., Μήτρου Ευαγ., Μπικύρη Νικ., Τσίτουρας Δημ., ., Βλάχου Ανασ., Μπελαούρη Λυδ., Τυρλή Κατ., Ηλιάκης Ευάρ.,  Μυρίλος Αντ., Καπετανέλλης Γιώρ.  Δανέλης Γιάν., Μπασλή Γεωρ., Κατσοπούλου Μαγ., Τομαζινού Βασ., Τραγού Γεωρ., Ζώτος Παν., Μώτος Νικ., Τζαμουράνης Παν., Χατζηαναστασίου Γεωρ., Μαντζάκος Γιώρ., Αδαμάκης Βασ., Αλάμαρας Παν., Γιαρίκης Άρης, Χριστοδούλου Άγ., Ευσταθιάδης Θαν., Κούρσαρης Μάρ.,, κυριαζόγλου Ορφ., Παπαγρηγοράκης Δημ., Τράπαλης Ιωάν., Σταυροπούλου Ελ., Τσαμπάς Κων., Ίσαρης Στυλ., Καρακλά Ελ., Λιοδάκη Μαρ., Ναζίρη-Σιαμέλη Γιωρ., Τσαλίκογλου Φαίδ., Ηλιάκη Κλειώ, Μιχαηλίδης Αθαν., , Μπαρδή Κων., Παναγοπούλου Βαρ., Κωνγια την κατάκτηση μεταλλίων στα Πρωταθλήματα Κατηγοριών και Προαγωνιστικών Κλασσικής και Τεχνικής κολύμβησης 2017.

DSC_0062Τέλος οι έφοροι τεχνικής κολύμβησης  κ.κ. Ηλιάκης Γιώργος, Τυρλής Βασίλης, ο Αντιπρόεδρος κος Αρκούδης Νίκος και ο Ταμίας της ομάδας κος Τζαμουράνης Γιώργος   βράβευσαν τους προπονητές κ.κ. Σπυριούνη Γρηγόρη, Δαγρέ Βάσια και  Μυρίλο Γιώργο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κατηγοριών και πρωτάθλημα προαγωνιστικής τεχνικής κολύμβησης 2017, ο έφορος αγωνιστικής κος Ματσώτας Δημήτρης τον κ. Βέζο Νίκο ως προπονητή αθλήτριας σε παγκόσμιο επίπεδο και για την προσφορά του στην ομάδα, και τα μέλη του Δ.Σ. κ.κ. Καπλάνη Αδαμαντία, Τυρλής Βασίλης και Πετράκη Στέλλα τις προπονήτριες κ.κ. Κανόνη Ιωάννα, Βογιατζή Σάντυ και Πεθεριώτη Σωτηρία για την πολύτιμη και πολυετή προσφορά τους στην ομάδα.

DSC_0063 εκδήλωση έκλεισε με το κόψιμο της πίτας. και το μοίρασμα σε όλους τους παρευρισκόμενους.   Οι τυχεροί αθλητές που κέρδισαν τα   φλουριά που είχε βάλει ο Σύλλογος στην πίτα, ήταν οι:  Ευσταθιάδη Ιωάννα, Ευσταθιαδης Θανάσης, Ηλιάκη Κλειώ, Ηλιάκης Στράτος και Καπετανέλλης Γιώργος. Το Δ.Σ. τους εύχεται να είναι πάντα τυχεροί σε ότι και αν κάνουν με Υγεία.

Τέλος, το  Δ.Σ. του Κ.Ο.Π. ΓΛΑΥΚΟΣ ευχήθηκε  σε ΟΛΟΥΣ Καλή Χρονιά με Υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και στους αθλητές του καλές επιδόσεις για μια ακόμη πιο δημιουργική χρονιά και ευχαρίστησε θερμά το Δήμο Περιστερίου για την παραχώρηση της αίθουσας.

Νωρίτερα, το μεσημέρι της Κυριακής πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία στην κατάμεστη ταβέρνα με το ζεστό περιβάλλον “ΕΝΖΖΟ MEZE” η ετήσια γιορτή του Συλλόγου, παρουσία αθλητών και των οικογενειών τους, αλλά και όλων των προπονητών .   Το κέφι έρρεε άφθονο και η εκδήλωση κράτησε μέχρι αργά το απόγευμα, όπου έπρεπε να παρευρεθούν στην κοπή πίτας και στις βραβεύσεις του ΓΛΑΥΚΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ, αλλά ΟΛΟΙ έφυγαν ευχαριστημένοι και ευχήθηκαν οι επιτυχίες και οι χαρές για την μεγάλη οικογένεια αυτής της ομάδας να συνεχίζονται και τα επόμενα χρόνια.

Η Διοίκηση είχε φροντίσει για την άψογη διοργάνωση της εκδήλωσης, στην οποία  και ekdilosi_enzo_1πραγματοποιήθηκε και  λαχειοφόρος αγορά με 3  δώρα, τα οποία ήταν προσφορά της ομάδας,  1 τηλεόραση και 2 smartphone, καθώς 10 ακόμα δώρα, προσφορά γονιού- χορηγού της ομάδας του καταστήματος Babylonia.  Οι τυχεροί των 3 δώρων προσφοράς του Συλλόγου ήταν οι:  Νίκος Γιαρίκης,  Ελένη Μπουρολιά και Γιώργος Μπασλής.

 

 Το  Δ.Σ. του ΓΛΑΥΚΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ευχαριστεί θερμά ΟΛΟΥΣ όσους παρευρέθησαν.