Αρχική » Δελτία Τύπου » MAKE A WISH ΕΛΛΑΔΑΣ & ΓΛΑΥΚΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

MAKE A WISH ΕΛΛΑΔΑΣ & ΓΛΑΥΚΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Ο ΓΛΑΥΚΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ είναι μια ομάδα, που δεν έχει σκοπό μόνο να προσελκύει παιδιά στον αθλητισμό, αλλά να προσφέρει και τη βοήθειά του με όποιο τρόπο χρειάζεται σε αυτά όταν ζητηθεί.  Όλα τα χρόνια της παρουσίας του στα αθλητικα δρώμενα, μέσα από τις πράξεις και τα έργα του συμβάλει και σε κοινωνικούς φορείς.

Πιστοί στα κοινωνικά ιδεώδη, όταν του ζητήθηκε από το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) του μη-κερδοσκοπικού οργανισμού που εκπληρώνει τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών που πάσχουν από πολύ σοβαρές ασθένειες, να βοηθήσει μία 14χρονη να εκπληρώσει το όνειρό της να είναι η διαιτητής σε αγώνες τεχνικής κολύμβησης, ο ΓΛΑΥΚΟΣ δέχτηκε με πολύ μεγάλη χαρά να πραγματοποιηθεί η επιθυμία αυτού του κοριτσιού.

Η 14χρονη είναι αθλήτρια της τεχνικής κολύμβησης, αγαπάει πολύ αυτό το άθλημα και θέλει να λάβει μέρος στους Ολυμπιακούς αγώνες, και να ασχοληθεί μετέπειτα με αυτό και να γίνει προπονήτρια.  Είναι ένα παιδί με πολύ δύναμη και της ευχόμαστε να κερδίσει γρήγορα αυτή τη μάχη που δίνει.

Ο ΓΛΑΥΚΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ την Παρασκευή 5.10.2018 στις 15.30   διοργάνωσε έναν ανεπίσημο αγώνα, με τη συμμετοχή αθλητών της Τεχνικής Κολύμβησης της ομάδας μας, όπως και άλλων ομάδων της Αττικής με επίσημο καλεσμένο και κριτή το παιδί της ευχής.  Στους αγώνες αυτούς δέχτηκαν με πολύ μεγάλη χαρά και συμμετείχαν 100 περίπου αθλητές από το ΓΛΑΥΚΟ, τα ΔΕΛΦΙΝΙΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ, το κλιμάκιο της Εθνικής, την Αργυρούπολη και το Χαϊδάρι.  Πριν την έναρξη ο ομοσπονδιακός προπονητής κ. Ξιάρχος εκ μέρους της Κ.Ο.Ε. και ο κ. Τζαμουράνης ταμίας του ΓΛΑΥΚΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ έδωσαν στην 14χρονη αναμνηστικά για να της δώσουν ακόμα μεγαλύτερη χαρά και της ευχήθηκαν ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ.

Στο τέλος η νεαρή, η μητέρα της και οι υπευθυνοι του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) μας ευχαρίστησαν για την πολύτιμη βοήθεια μας, στην πραγματοποίηση της επιθυμίας της νεαρής, που θα της δώσει δύναμη να πιστέψει στη ζωή και να παλέψει γι’ αυτή.

Ευχαριστούμε τους υπεύθυνους των συλλόγων που αποδέχτηκαν την πρότασή μας να συμμετάσχουν σε αυτούς τους αγώνες, αλλά κυρίως ευχαριστούμε ΟΛΟΥΣ τους αθλητές που παρευρέθηκαν και βοήθησαν, ώστε η ευχή της νεαρής να πραγματοποιηθεί.

Δίνουμε συγχαρητήρια στο Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) για όλο αυτό το έργο που πραγματοποιεί και τους κάνουμε ανοιχτή πρόσκληση, ότι θα είμαστε δίπλα τους σε ότι χρειαστούν και μπορούμε εμείς να τους βοηθήσουμε.

Τέλος, εκφράζουμε στο παιδί της ευχής και την οικογένειά της τις πιο μεγάλες και θερμές ευχές μας, για γρήγορη ανάρρωση και της ευχόμαστε ΟΛΟΨΥΧΑ να βγει δυνατή και κερδισμένη από τη μαχή που δίνει και να πραγματοποιήσει όλα της τα όνειρα και τις επιθυμίες.