Αρχική » Δελτία Τύπου » ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ – ΒΟΛΟΣ 2016

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ – ΒΟΛΟΣ 2016

Λίγες ώρες μόνο έμειναν για την έναρξη του παγκοσμίου πρωταθλήματος τεχνικής κολύμβησης ανδρών-γυναικών, που φέτος διεξάγεται στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στο κολυμβητήριο της Νέας Ιωνίας του Βόλου.  Η Ελληνική αποστολή βρίσκεται ήδη στην όμορφη πόλη της Μαγνησίας από την περασμένη Κυριακή και είναι πανέτοιμη να μας χαρίσει σε νέες επιτυχίες.

Οι 4 πρωταθλητές  του Κ.Ο.ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΓΛΑΥΚΟΣ, μέλη της Ελληνικής αποστολής που θα τιμήσουν για μία ακόμη χρονιά τα ελληνικά χρώματα, δηλώνουν πανέτοιμοι για την αυριανή έναρξη του αγωνιστικού προγράμματος.   Πιο συγκεκριμένα στην πρώτη αγωνιστική ημέρα του προγράμματος αύριο το πρωί 24.06.16 θα αγωνιστούν οι: Βασιλεία Αγαπητού και Αλεξάνδρα Νησιωτη στα προκριματικά των 400μ.επιφάνειας γυναικών και ο Βαγγέλης Μαρίνος στα προκριματικά των 100μ.bifins ανδρών.   Η Νικολέτα Παπαδόπουλου ρίχνεται στη μάχη το Σάββατο 25.06.16 το πρωί με τα προκριματικά των 100μ. υποβρύχιο γυναικών.pagkosmio-texniki-volos

Στον επίσημο ιστότοπο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Τεχνικής Κολύμβησης http://volos2016.com/, μπορείτε να παρακολουθήσετε τις καθημερινές εξελίξεις και τα αποτελέσματα!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στους πρωταθλητές μας, ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ σε ολόκληρη την Ελληνική αποστολή!

 

ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ !!!