Αρχική » Δελτία Τύπου » Παλαιότερα Δελτία Τύπου

Παλαιότερα Δελτία Τύπου

Περιστέρι, 10-8-2010
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΜΕΤΑΛΛΙΑ…
ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΤΟΥ ΓΛΑΥΚΟΥ

Η μεγαλύτερη επιτυχία για το Γλαύκο Περιστερίου , ήρθε φέτος από το τμήμα της Τεχνικής Κολύμβησης…
Ο αθλητής μας ΘΟΔΩΡΗΣ ΝΙΚΟΛΕΤΟΣ , συμμετέχοντας με την Εθνική ομάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα νέων-νεανίδων στη Mallorca της Ισπανίας , κατάφερε να στεφτεί 2 ΦΟΡΕΣ ΑΣΗΜΕΝΙΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ , κατακτώντας τη 2η θέση στα 800 μ. επιφανείας και τη 2η θέση στα 1500 μ. επιφανείας με χρόνους κοντά στα πανελλήνια ρεκόρ και στις 2 αποστάσεις .

Όπως δήλωσε και ο ίδιος ” η φετινή χρονιά ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένη σε όλα τα επίπεδα και είμαι πολύ ικανοποιημένος για αυτό . Παρά τις ορισμένες δυσκολίες που προέκυψαν στην πορεία , τελικά κατάφερα τους στόχους που είχα θέσει για φέτος και θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους ήταν δίπλα μου όλο αυτό το διάστημα . Η νέα σεζόν θα με βρει το ίδιο δυνατό στις υποχρεώσεις μου “.

Σύσσωμη η κολυμβητική οικογένεια του Γλαύκου Περιστερίου , συγχαίρει το Θοδωρή για τις μεγάλες επιτυχίες που μας χάρισε και του ευχόμαστε η νέα σεζόν να τον βρει το ίδιο δυνατό για να μας χαρίσει ξανά νέες συγκινήσεις.


 

 

Περιστέρι, 14-4-2010
Πιστή στο ραντεβού της με τους αγώνες, η ομάδα μας διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία το Σαββατοκύριακο 10-11 Απριλίου στο δημοτικό κολυμβητήριο του δήμου Περιστερίου για άλλη μια φορά, το ”Τρόπαιο Γλαύκος” την πιο παλιά και πιο επιτυχημένη διοργάνωση της πόλης μας, που αισίως συμπλήρωσε 11 χρόνια αδιάκοπης παρουσίας.

Πιστή για άλλη μια φορά στην παρουσία της και η δημοτική αρχή, προεξέχοντος του δημάρχου μας Κου Ανδρέα Παχατουρίδη και φυσικά του προέδρου του Αθλητικού οργανισμού της πόλης μας Κου Ανδρέα Σχίζα, που με την αμέριστη και καθημερινή συμπαράσταση τους μας δίνουν κουράγιο να συνεχίσουμε το έργο μας και τους ευχαριστούμε θερμά!

Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε,
• Tις ομάδες που ήρθαν στους αγώνες μας και ιδιαίτερα τις ομάδες της επαρχίας, που μαζί με τις ομάδες της Αττικής συμπλήρωσαν τον αριθμό των 850 περίπου αθλητών,
• Τους εργαζόμενους του κολυμβητηρίου,
• Τους ανθρώπους του συλλόγου μας για τη βοήθεια τους στον οργανωτικό τομέα, και φυσικά
• Τους χορηγούς μας για τη μεγάλη στήριξη που μας παρείχαν.
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το 12ο Τρόπαιο Γλαύκος το 2011!

Μετά τιμής,
Ο πρόεδρος του ΚΟΠ Γλαύκος,
Πεθεριώτης Κώστας


Περιστέρι, 18-11-2009

Με θριαμβευτικό τρόπο άνοιξε η φετινή χρονιά για τον Κολυμβητικό Όμιλο Περιστερίου ΓΛΑΥΚΟ. Οι επιτυχίες για τον κολυμβητή του Συλλόγου Δημήτρη Κουλούρη συνεχίζονται. Μετά το πανελλήνιο ρεκόρ εφήβων που πέτυχε τον Ιούλιο του 2009 στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων Νεανίδων στην Πράγα και την κατάκτηση το χάλκινου μεταλλίου στα 200μ. πρόσθιο με την εκπληκτική επίδοση 2:14.68, ο αθλητής στις προκριματικές ημερίδες του Grand Prix που πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο 14 – 15.11.09 στο Χαλάνδρι, πραγματοποίησε δύο νέα πανελλήνια ρεκόρ :
” Στα 100 μ. Πρόσθιο Ανδρών Π.Ρ. Εφήβων με χρόνο 01:01.71, και
” Στα 200 μ. Πρόσθιο Ανδρών Π.Ρ. Εφήβων με χρόνο 02:11.32
Ο Πρόεδρος Κώστας Πεθεριώτης και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου συγχαίρουν το Δημήτρη και του εύχονται ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον!

Επίσης ο Κ.Ο.Π. ΓΛΑΥΚΟΣ εύχεται σε όλους τους αθλητές, -τριες του πολλές και καλές επιτυχίες τη νέα σεζόν και υπόσχεται ότι θα είναι πάντα δίπλα τους.


Περιστέρι, 12-12-2005

“ΓΛΑΥΚΟΣ ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ”

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο 10 & 11 Δεκεμβρίου στο Ολυμπιακό κολυμβητήριο του Μαρουσίου οι κολυμβητικοί αγώνες “ΓΛΑΥΚΟΣ ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ”. Οι εννιακόσοι πενήντα αθλητές και οι προπονητές των 48 σωματείων που συμμετείχαν έμειναν ενθουσιασμένοι τόσο από την άρτια διοργάνωση των ανθρώπων του ΓΛΑΥΚΟΥ όσο και από τη ποιότητα των αγώνων. Η κατάρριψη άλλωστε δύο Πανελλήνιων επιδόσεων από τον Πρεμέτη του Άρη Νικαίας στα αγωνίσματα του πρόσθίου (1.11.78 και 0.33.67) ήταν η συνέχεια των πολύ πετυχημένων διοργανώσεων.
Στο αγωνιστικό πρόγραμμα που περιελάμβανε όλα τα αγωνίσματα συμμετείχαν όλες οι κατηγορίες. Η ΕΤ1 κάλυψε μέρος των αγώνων που θα προβάλλει στην αθλητική εκπομπή “Κερκίδα του Σαββάτου” με συνεντεύξεις του προέδρου κ. Μπουμπάρη, του τεχνικού συμβούλου κ. Κατριβέ καθώς και των μικρών ταλέντων Κουλούρη και Πεθεριώτη. Σημαντικές ήταν και οι επιτυχίες των κολυμβητών του ΓΛΑΥΚΟΥ με προκρίσεις για τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα αλλά και με συγκομιδή αρκετών μεταλλίων.
Το ραντεβού ανανεώθηκε για το “7ο ΤΡΟΠΑΙΟ ΓΛΑΥΚΟΣ 2006” που θα γίνει στο Δημοτικό κολυμβητήριο του Περιστερίου στις 29 και 30 Απριλίου 2006. Ο ΓΛΑΥΚΟΣ ένα νέο σωματείο στο χώρο της κολύμβησης κατέχει το ρεκόρ διοργανώσεων αφού στα 6 χρόνια δημιουργίας του έχει προσφέρει 7 μεγάλους κολυμβητικούς αγώνες.
Το Δ.Σ του συλλόγου εύχεται ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ


Περιστέρι, 04-11-2005

Μεταγραφές

Νέες μεταγραφές αξιόλογων κολυμβητών πραγματοποίησε η ομάδα μας στη φετινή περίοδο ενισχύοντας το κλιμάκιο που λειτουργεί από πέρσι στο κολυμβητήριο των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων του ΕΑΚΚΑ.
Συγκεκριμένα αποκτήθηκαν οι Σιώκος Κων/νος από τον Νηρέα Χαλανδρίου, οι Μαρκοπούλου Αλεξία και Μαρκοπούλου Στεφανία από ΓΣ Κηφισιάς, ο Ταυλάριος Κων/νος από ΑΚΟΔ Μεταμόρφωσης, η Νάκου Διάνα από Άρη Νικαίας, η Παραδείση Κων/να από Τρίτωνα Αμαρουσίου και με τους ήδη αποκτηθέντες από πέρσι Νικολόπουλο Μάρκο (προπονείται με το κλιμάκιο), Σεβαστιάδη Γιώργο και Συνοδινό Αποστόλη η δυναμική μας φαντάζει περισσότερο απόσημαντική στις μεγάλες κατηγορίες.
Παράλληλα όμως με τις Αγωνιστικές κατηγορίες στο ΕΑΚΚΑ ξεπήδησαν 10 νέα ταλεντάκια που από φέτος θα ενισχύσουν και το κορμό της ομάδας στις μικρές κατηγορίες που προπονείται στο Περιστέρι.
Όλοι οι οιωνοί δείχνουν ότι ο πήχης των φιλοδοξιών θα ψηλώσει ακόμη περισσότερο τόσο στον αγωνιστικό τομέα όσο και στο σημαντικό ρόλο που διαδραματίζουμε στα κολυμβητικά της χώρας μας αφού φέτος τολμάμε να διοργανώσουμε δύο αγώνες για κολυμβητές όλων των ηλικιών (Χειμερινοί – Καλοκαιρινοί). Κάτι που κανένα σωματείο δεν έχει οργανώσει στο παρελθόν.
Το ” ΓΛΑΥΚΟΣ ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ 2006 ” που θα γίνει στο ΕΑΚΚΑ 10 & 11 Δεκεμβρίου θα είναι η πρώτη μας διοργάνωση για τη φετινή περίοδο.


Περιστέρι, 10-05-2005

Επιτυχίες στο ” 6ο ΤΡΟΠΑΙΟ ΓΛΑΥΚΟΣ 2005 ”

Με πολλές επιτυχίες έγινε το Σαββατοκύριακο 7 και 8 Μαίου η κολυμβητική διοργάνωση του ΓΛΑΥΚΟΥ στο Περιστέρι. Τόσο οι 42 ομάδες και οι 750 κολυμβητές που συμμετείχαν όσο και οι γονείς και οι παράγοντες έμειναν πολύ ικανοποιημένοι από τη άρτια οργάνωση των αγώνων.
Χαρακτηριστικό για άλλη μία φορά ήταν η μικρή χρονική διάρκεια κάθε αγωνιστικής ημέρας που δεν ξεπερνούσε τις 2,5 ώρες λαμβάνοντας υπόψη ότι συμμετείχαν όλες οι κολυμβητικές κατηγορίες με πλήρες πρόγραμμα.
Αποτέλεσμα του γρήγορου ρυθμού των αγώνων ήταν οι πολύ καλές επιδόσεις και η μεγάλη μάχη που έγινε για το οικονομικό έπαθλο των τριών καλύτερων επιδόσεων στο 6ο ΤΡΟΠΑΙΟ ΓΛΑΥΚΟΣ 2005.
Αποκορύφωμα ήταν και η κατάρριψη ενός Πανελλήνιου ρεκόρ από την Βουρνά Κριστέλ του ΝΟΠ στα 50μ. πεταλούδα Παγκ/δων Β με επίδοση 0.29.53.
Τελικά μεταξύ ….5 κολυμβητών το πριμ της καλύτερης επίδοσης των 500€ κέρδισε ο κολυμβητής του Ολυμπιακού Οικονόμου στα 200μ. ελεύθερο με 1.53.90 (801 βαθμούς), δεύτερος ήταν ο Κόκκινος Αλέξανδρος του ΠΑΟ που κέρδισε 250€ με 752 βαθμούς για τη επίδοση 1.00.11 στα 100μ. ύπτιο και τρίτη η Βουρνά του ΝΟΠ που με την επίδοση της στα 50μ. πεταλούδα 0.29.53 συγκέντρωσε 702β. κερδίζoντας το τρίτο πριμ των 100€
Το ραντεβού ανανεώθηκε για την επόμενη περίοδο στο ” 7ο ΤΡΟΠΑΙΟ ΓΛΑΥΚΟΣ 2006 ”


Περιστέρι, 09-03-2005

Μεγάλες επιτυχίες για τους αθλητές του “ΓΛΑΥΚΟΥ” Περιστερίου

Αν και βρισκόμαστε περίπου στη μέση της φετινής περιόδου είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικός ο πρώτος απολογισμός του Κολυμβητικού Ομίλου Περιστερίου “ΓΛΑΥΚΟΣ”, που συνεχίζει την ανοδική του πορεία, κάτι που το φανερώνουν τα αποτελέσματα των κολυμβητών του.
Αφενός στο Χειμερινό Πρωτάθλημα των Αγωνιστικών κατηγοριών, που οι νέες επιδόσεις που πέτυχαν οι αθλητές τους κατατάσσουν μεταξύ των καλυτέρων και αφετέρου το δίδυμο των Σεβαστιάδη, Νικολόπουλου που του χάρισε για πρώτη φορά χρυσό μετάλλιο (και ακόμη 2 ασημένια και 1 χάλκινο) στο Χειμερινό Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών.
Συγκεκριμένα στους αγώνες των AGE GROUPS με 4 μετάλλια βρέθηκε ψηλότερα από τη μέση του βαθμολογικού πίνακα (θα ήταν ακόμη ψηλότερα χωρίς την ατυχία της ακύρωσης του χρυσού μεταλλίου του Κουλούρη) μεταξύ των 115 ομάδων που συμμετείχαν και πάνω από παραδοσιακά δυνατά κολυμβητικά σωματεία.
Στο Χειμερινό Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών μεταξύ των 56 ομάδων σκαρφάλωσε στην 15η θέση με 4 μετάλλια και από μια ατυχία, τη μη συμμετοχή του Σεβαστιάδη στα 100μ. πρόσθιο, δυστυχώς χάθηκε ένα ακόμη μετάλλιο.
Επιτυχίες όμως είχε και στην πρώτη διοργάνωση του Ν.Ο. Αργυρούπολης που έγινε πρόσφατα όπου στη μικτή βαθμολογία Αγωνιστικών και Προαγωνιστικών κατηγοριών η ομάδα του Γλαύκου κατέκτησε την 12η θέση ανάμεσα στα 54 σωματεία που έλαβαν μέρος και την τέταρτη θέση μεταξύ των συλλόγων της Δ. Αττικής πίσω από ΑΕ ΧΑΙΔΑΡΙΟΥ, ΑΡΗ Ν. και ΙΩΝΙΚΟΥ Ν.
Χωρίς βαρύγδουπες δηλώσεις αλλά με μεθοδική και αποτελεσματική δουλειά ο Γλαύκος προσφέρει κάθε χρόνο νέα ταλέντα στην Ελληνική κολύμβηση.
Συνεχίζεται η προετοιμασία για το “6ο ΤΡΟΠΑΙΟ ΓΛΑΥΚΟΣ 2005”, που είναι η πιο παλιά διοργάνωση τού Περιστερίου και πραγματοποιείται από το 1999. Οι άνθρωποι του συλλόγου που πάντα πρωτοπορούν υπόσχονται νέες καινοτομίες με στόχο οι συμμετοχές των κολυμβητών να ξεπεράσουν τις 950 από τούς περσινούς αγώνες.