Αρχική » Άρθρα » ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ

Ο Κ.Ο.Περιστερίου ΓΛΑΥΚΟΣ, εκτός από αθλητικές εκδηλώσεις, πραγματοποιεί και πολιτιστικές εκδηλώσεις με σκοπό τη σύσφιξη των σχέσεων όχι μόνο μεταξύ των αθλητών, αλλά και των οικογενειών τους. Το μήνα Νοέμβριο πραγματοποίησε δύο εκδηλώσεις:  party  για τους μικρούς του φίλους και εκδρομή για τους αθλητές της προαγωνιστικής.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015 ο Κ.Ο.Π. ΓΛΑΥΚΟΣ πραγματοποίησε το καθιερωμένο πλέον ετήσιο  party καλωσορίσματος για τους μικρούς αθλητές της μικρής πισίνας και των ακαδημιών. Στην κατάμεστη αίθουσα της ρυθμικής γυμναστικής στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Περιστερίου, οι μικροί μας αθλητές παρουσία του κλόουν Rouny, διασκέδασαν και πέρασαν ευχάριστα 2 ώρες ξενοιασιάς, μακριά από μαθήματα και προπονήσεις.  Στο τέλος της εκδήλωσης, παιδιά και  γονείς έφυγαν πολύ ευχαριστημένοι.

Το Δ.Σ. ευχαριστεί θερμά τον Δήμο Περιστερίου και ιδιαίτερα τον Αντιπρόεδρο κ. Δημήτρη Χιώτη για την παραχώρηση της αίθουσας.

DSCN3153

Στη συνέχεια την Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015, ο Κ.Ο.Π. ΓΛΑΥΚΟΣ διοργάνωσε εκδρομή για την Προαγωνιστική ομάδα στο Διομήδειο Κήπο.  Οι αθλητές συνοδευόμενοι από τους γονείς τους ξεναγήθηκαν στο βοτανικο κήπο από τον Πρόεδρο της Περιβαλλοντικής Οργάνωσης ¨Φίλοι της Φύσης», κ. Κώστα Φωτεινάκη. Με το τέλος της ξενάγησης τόσο οι αθλητές όσο και οι συνοδοί τους έμειναν πολύ ευχαριστημένοι με αυτήν την όμορφη βόλτα.

Η χρονιά έκλεισε με μια ακόμη εκδήλωση. Την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου, η Προαγωνιστική ομάδα πήγε σινεμά στον κινηματογράφο «Ανοιξη» στο Χαϊδάρι. Όλα τα παιδιά ευχαριστήθηκαν πολύ καθώς παρακολούθησαν την ταινία μαζί με τους προπονητές τους, έχοντας έτσι την ευκαιρία να περάσουν λίγη ώρα μαζί τους έξω από την πισίνα και τις προπονήσεις.