Αρχική » Δελτία Τύπου » ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

aerodromioΟ ΓΛΑΥΚΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ κερδίζει τις εντυπώσεις και αποδεικνύει ότι οι επιτυχίες των αθλητών του, δεν μένουν μόνο εντός Ελλάδας, αλλά συνεχίζονται και στο εξωτερικό.

Στις 08 Μαΐου 23 αθλητές και αθλήτριες του ΓΛΑΥΚΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ταξίδεψαν στην Αυστρία για να λάβουν μέρος σε αγώνες με την ονομασία VIENNA INTERNATIONAL SWIM MEET 2018, οι οποίοι πραγματοποιήθηκαν 10 – 13 Μαΐου στην Βιέννη.

Οι αθλητές του ΓΛΑΥΚΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ επέστρεψαν όχι μόνο με ωραίες εικόνες, και σημαντικές εμπειρίες από αυτή τους τη συμμετοχή, αλλά και με 6 μετάλλια στις αποσκευές τους.

Συγκεκριμένα με 1 χρυσό, 1 ασημένιο και 4 χάλκινα μετάλλιαDSC_0433

Το χρυσό κατέλαβε ο αθλητής Πεθεριώτης Θανάσης στα 50μ πεταλούδα, το ασημένιο ο Καρακλάς Σέβος στα 100μ. ελεύθερο και τα χάλκινα οι αθλητές Νεντής Γιάννης στα 800μ. ελεύθερο, Ζαφείρης Τάσος στα 50μ. ύπτιο, Σγούρος Γιάννης, Καρακλάς Σέβος, Δημόπουλος Γιώργος, Νεντής Γιάννης και Σγούρος Γιάννης, Καρακλάς Σέβος, Δημόπουλος Γιώργος, Μανδαλιανός Ματθαίος στα 4 Χ 200μ. και 4 Χ 100μ. ελεύθερο ανδρών skitaliαντίστοιχα.

 

Πέρα από τα μετάλλια όλοι οι αθλητές, -τριες κατάφεραν να πραγματοποιήσουν καλές εμφανίσεις σε ένα διαφορετικό αγωνιστικό περιβάλλον που γνωρίζουν στην Ελλάδα.  Οι υπόλοιποι αθλητές που συμμετείχαν είναι οι: Αδαμάκης Βασίλης, Ανδριανοπούλου Θεοδώρα, Γιάμαλης Νίκος, Γιαρίκης Άρης, Ευσταθιάδη Ιωάννα, Ευσταθιάδης Θανάσης, Κώνστα Ηλιάννα, Ματσώτα Μαριλένα, Μούρτζης Διονύσης, Νάτσιου Αλεξάνδρα, Παπαγρηγοράκης Δημήτρης, Σπηλιώτη Έλενα, Σταυροπούλου Ελένη, DSC_0249Σταυροπούλου Ευαγγελία, Τιμολέων  Βασίλης.zafeirisnentis

 

 

 

 

 

 

Το Δ.Σ. του ΓΛΑΥΚΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ συγχαίρει ΟΛΟΥΣ τους αθλητές και αθλήτριες για αυτή τους την προσπάθεια και τους εύχεται και στο μέλλον να έχουν ανάλογες εμπειρίες.DSC_0046