Αρχική » Δελτία Τύπου » ΨΗΛΑ Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΤΟΥ ΓΛΑΥΚΟΥ ΣΤΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

ΨΗΛΑ Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΤΟΥ ΓΛΑΥΚΟΥ ΣΤΟ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Με μία εξαιρετική εμφάνιση ολοκληρώθηκε και φέτος το Χειμερινό Πρωτάθλημα Τεχνικής Κολύμβησης Νοτίου Ελλάδος. Αν και οι αθλητές μας αγωνίστηκαν σε δύσκολες συνθήκες, η ομάδα κατάφερε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και ολοκλήρωσε την παρουσία της κατακτώντας συνολικά 88 μετάλλια, εκ των οποίων 29 χρυσά , 37 ασημένια και 22 χάλκινα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ΚΑΙ οι 48 αθλητές του Γλαύκου Περιστερίου κατάφεραν να ανεβούν στο βάθρο, σημειώνοντας πολύ καλές επιδόσεις για την εποχή, αναδεικνύοντας έτσι την καθημερινή δουλειά που γίνεται προσέχοντας πάντοτε τις υποδομές του, ξεκινώντας πάντοτε από τις μικρές κατηγορίες.xeimerino_omada

Ιδιαίτερη αναφορά θα πρέπει να γίνει σε αυτό το σημείο, στις επιδόσεις του Παγκόσμιων Πρωταθλητών William Baldwin και Ελευθερίας Αρκούδη, καθώς και οι δυο κατάφεραν να «πιάσουν» τα όρια για τις καλοκαιρινές διεθνείς διοργανώσεις με την Εθνική ομάδα, το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών –Γυναικών στο Olzstyn της Πολωνίας και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων-Νεανίδων στο Tomsk της Ρωσίας, αντίστοιχα.

‘Όπως δήλωσαν και οι ίδιοι στην ιστοσελίδα του υγρού στίβου www.pisina.net :

WILLIAM P. BALDWIN

Balduin«Πιστεύω σε ένα καλύτερο κολυμβητήριο θα μπορούσα να έχω καλύτερες επιδόσεις. Ελπίζω σε καλύτερη οργάνωση του χρόνου και σε περισσότερο σεβασμό στο άθλημα. Προς το παρόν η χρονιά μου έχει έλλειψη σιγουριάς από στόχους. Το Μάιο, στην ΟΠΕΝ θα φανερωθούν οι στόχοι μου, αφού θα δω σε ποιους αγώνες εξωτερικού θα λάβω μέρος. Είναι η τελευταία μου χρονιά στο άθλημα και θέλω να κλείσω με τον καλύτερο τρόπο. Θέλω να ευχαριστηθώ όλο αυτόν τον κόσμο, μικρά και μεγάλα παιδιά που έχουν κάνει το άθλημα οικογένειά μου».

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΡΚΟΥΔΗ

«Ειμαι ικανοποιημένη δεδομένων των δυσκολιών που συνάντησα τις arkoudiτελευταίες ημέρες, αφού ήμουν λίγο άρρωστη, ενώ μου σκίστηκε και το μαγιό στο βατήρα. Μπορούσα να είχα πάει και καλύτερα. Ελπίζω σε κάτι καλύτερο στη συνέχεια. Θέλω να κατέβει αρκετά ο χρόνος μου και να καταφέρω να γυρίσω με ένα μετάλλιο από το Παγκόσμιο νέων/νεανίδων στη Ρωσία. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους προπονητές μου και τους γονείς μου που με στηρίζουν».

H ομάδα της Τεχνικής Κολύμβησης του Γλαύκου Περιστερίου, αφού ολοκλήρωσε με επιτυχία το πρώτο βασικό test της χρονιάς, προετοιμάζεται για το μεγαλύτερο event της φετινής σεζόν, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών –Γυναικών ΟΠΕΝ Κατηγορίας που θα διεξαχθεί αρχές Μάιου στην πόλη του Βόλου, καλούμενη να υπερασπιστεί για μια ακόμη φορά τον τίτλο της Πρωταθλήτριας ομάδας ΟΠΕΝ 2016 που κατέκτησε πέρυσι στο ίδιο κολυμβητήριο.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ !!!