Αρχική » Δελτία Τύπου » ΨΗΛΑ Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΤΟΥ ΓΛΑΥΚΟΥ ΣΤΟΥΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

ΨΗΛΑ Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ ΤΟΥ ΓΛΑΥΚΟΥ ΣΤΟΥΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

 

24 ΧΡΥΣΑ, 36 ΑΣΗΜΕΝΙΑ, 20 ΧΑΛΚΙΝΑ

& 55 ΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΟΚΤΑΔΕΣ

Με μία εξαιρετική εμφάνιση για μία ακόμη χρονιά, ολοκληρώθηκαν οι Χειμερινοί Αγώνες Τεχνικής Κολύμβησης Νοτίου Ελλάδος, που πραγματοποιήθηκε στο Εθνικό Κολυμβητήριο του Πειραιά.  Στο 05συγκεκριμένο πρωτάθλημα συμμετείχαν 297 αθλητές, -τριες από 16 σωματεία.

Ο ΓΛΑΥΚΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ συμμετείχε με 45 αθλητές οι οποίοι κατάκτησαν  συνολικά 80 μετάλλια, εκ των οποίων 24 χρυσά , 36 ασημένια και 20 χάλκινα. Επίσης είχε 55 θέσεις σε οχτάδες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ΚΑΙ οι 45 αθλητές του Γλαύκου Περιστερίου, παρά τις δυσκολίες που υπήρξαν,  σημείωσαν πολύ καλές επιδόσεις για την εποχή, αναδεικνύοντας έτσι την καθημερινή δουλειά που γίνεται προσέχοντας πάντοτε τις υποδομές του, ξεκινώντας πάντοτε από τις μικρές κατηγορίες.

kollipetrisΙδιαίτερη αναφορά θα πρέπει να γίνει σε αυτό το σημείο, στις επιδόσεις του Παγκόσμιου Πρωταθλητή Βασίλη Κολιπέτρη, ο οποίος κατάφερε  να «πιάσει» τα όρια για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων –Νεανίδων της Κωνσταντινούπολης.  Ο Βασίλης έπιασε τα όρια στα 100μ. επιφάνεια με χρόνο 38:07 και στα 200μ. επιφάνεια με χρόνο 01:27:02 και θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα με τα χρώματα της εθνικής, αλλά και την ομάδα, που τον στηρίζει σε κάθε του προσπάθεια.

 

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ