Αρχική » Τελευταία Νέα » ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 17 ΜΑΙΟΥ

ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ 17 ΜΑΙΟΥ

Έπειτα από μια τόσο μακρόχρονη αποχή από την κολυμβητική δραστηριότητα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε πως από την Δευτέρα 17 Μάϊου ξεκινούν και πάλι την λειτουργία τους τα τμήματα των Ακαδημιών & Επίλεκτων ! Πολύ σύντομα θα έχουμε και νέα για την Μικρή πισίνα , μόνο για τα παιδιά που είναι γεννημένα το 2015 και μεγαλύτερα.

Λόγω των αριθμητικών περιορισμών που έχουν τεθεί για την ασφάλεια των αθλητών και προπονητών θα πρέπει όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στις προπονήσεις, να το δηλώσουν τηλεφωνικά στην γραμματεία του συλλόγου στο τηλέφωνο 210 50 55 077. Ωράριο λειτουργίας εδώ . Οι αθλητές και οι αθλήτριες δηλώνουν 3 ημέρες και ώρες αντίστοιχα, και αυτό το πρόγραμμα ακολουθούν σταθερά κάθε εβδομάδα. Δυστυχώς δεν υπάρχει περιθώριο αλλαγών σε περίπτωση που κάποιο μάθημα χαθεί. Όλα τα παιδιά θα πρέπει να προσκομίζουν αντίγραφο της “σχολικής βεβαίωσης ” διενέργειας self test , 2 φορές την εβδομάδα, όπως ακριβώς κάνουν και για το σχολείο τους. (Δευτέρα και Πέμπτη) Η βεβαίωση θα κρατείται από τον υπεύθυνο προπονητή του κάθε τμήματος.

Δεν επιτρέπεται η χρήση των αποδυτηρίων. Η είσοδος και έξοδος των αθλητών γίνεται υποχρεωτικά με μάσκα. Οι γονείς – συνοδοί δεν επιτρέπεται να εισέρχονται στον χώρο των κερκίδων και να παρακολουθούν την προπόνηση. Η είσοδος στο γραφείο της γραμματείας γίνεται υποχρεωτικά με μάσκα και από 1 (ένα) άτομο αυστηρά.

Ζητάμε την συνεργασία και την βοήθειά σας ώστε να επιστρέψουμε με ασφάλεια στην αγαπημένη μας δραστηριότητα. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα του κάθε τμήματος εδώ, ώστε να είστε προετοιμασμένοι για το πρόγραμμα που θα ακολουθήσετε.

Ολόκληρη η ανακοίνωση από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού εδώ .

Σας ευχαριστούμε όλους για την στήριξή σας και σας περιμένουμε με χαρά !