Αρχική » Δελτία Τύπου » 13ο Τρόπαιο Γλαύκος-Τσετσέλεια 2012

13ο Τρόπαιο Γλαύκος-Τσετσέλεια 2012

487x350-images-Spiros-GianniotisΓια ακόμα μια χρονιά το «καλοκαίρι» της κολύμβησης άρχισε από την πόλη του Περιστερίου, όταν το Σαββατοκύριακο 7 και 8 Απριλίου 2012, ο Κ.Ο. Περιστερίου Γλαύκος διοργάνωσε το ΤΡΟΠΑΙΟ ΓΛΑΥΚΟΥ, τους καθιερωμένους εδώ και 13 χρόνια κολυμβητικούς αγώνες. Η φετινή διοργάνωση έφερε την επωνυμία: 13ο Τρόπαιο Γλαύκος – Τσετσέλεια 2012, τιμώντας με αυτό τον τρόπο τη μνήμη της κολυμβήτριας του ομίλου μας, Ευδοκίας Τσετσέλη, η οποία έφυγε τόσο πρόωρα από κοντά μας.

Τους παλαιότερους και πιο επιτυχημένους κολυμβητικούς αγώνες του Περιστερίου τίμησαν με τη συμμετοχή τους περισσότεροι από 1.200 κολυμβητές και κολυμβήτριες όλων των ηλικιών από 9 ετών και πάνω προερχόμενοι από 50 σωματεία της Αττικής, αλλά και της Περιφέρειας.

Μέσα από το πλήθος των αθλητών ξεχώρισαν δεκάδες σπουδαία ονόματα από το χώρο της ελληνικής κολύμβησης που προσήλθαν να λάβουν μέρος στο 13ο Τρόπαιο Γλαύκος – Τσετσέλεια 2012!

Κοντά στους μεγάλους οι κολυμβητές και οι κολυμβήτριες του Γλαύκου Περιστερίου κατέκτησαν συνολικά 32 μετάλλια, γεγονός που σε συνδυασμό με όλα τα παραπάνω συνθέτουν την εικόνα μιας απόλυτα επιτυχημένης διοργάνωσης. Κάτι που επιβεβαιώθηκε τόσο από τους εκπροσώπους των σωματείων, οι οποίοι έσπευσαν να συγχαρούν την έμπειρη πλέον οργανωτική επιτροπή, όσο και από τα χαμόγελα που ήταν διάσπαρτα στα παιδιά αλλά και την ικανοποίηση που ζωγραφίζονταν στα πρόσωπα των γονιών τους.

Θα ήταν παράλειψη να μην αναφέρουμε ότι και η δημοτική αρχή του τόπου μας, που με την αμέριστη και καθημερινή συμπαράσταση της μας υποστηρίζει ώστε να συνεχίσουμε το έργο μας, έδωσε το «παρών», αφού παρευρέθηκε ο Αντιπρόεδρος του ΑΟΔΗΠ κος Ανδρέας Σχίζας.

 

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τις 50 ομάδες και τους 1.200 κολυμβητές, -τριες που ήρθαν στους αγώνες μας, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία σε εκείνους που ήρθαν από την επαρχία αψηφώντας το οικονομικό κόστος.

 

Ευχαριστούμε ακόμα τους εργαζόμενους του κολυμβητηρίου, οι οποίοι όπως κάθε χρόνο έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για την επιτυχία των αγώνων, τους γονείς – φίλους του συλλόγου μας για τη βοήθεια τους στον οργανωτικό τομέα και φυσικά τους χορηγούς μας για τη μεγάλη και τόσο αναγκαία στις μέρες μας στήριξη που μας παρείχαν.

 

Όλα τα παραπάνω μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας για υγιή και καθαρό αθλητισμό και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το 14ο Τρόπαιο Γλαύκος – Τσετσέλεια το 2013!

 

Μετά τιμής,

Ο πρόεδρος του ΚΟΠ Γλαύκος,

Πεθεριώτης Κώστας

13o Tropaio kerkida