Αρχική » Δελτία Τύπου » Δελτίο τύπου για το OPEN Τεχνικής Κολύμβησης

Δελτίο τύπου για το OPEN Τεχνικής Κολύμβησης

565x423-images-Texniki_open_2013

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΤΟΥ ΓΛΑΥΚΟΥ!

ΑΡΩΜΑ «ΓΛΑΥΚΟΥ» ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΟΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΙΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Με απόλυτη επιτυχία στέφτηκε και φέτος το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα OPEN κατηγορίας Ανδρών-Γυναικών που διεξήχθη αρχές Μαίου στη Θεσσαλονίκη. Η οκταμελής αποστολή που απαρτίστηκε από τους αθλητές Μαρίνο Βαγγέλη, Νικολέτο Θοδωρή, Σταυρίδη Βαγγέλη, Τσιρώνη Μιχάλη και τις αθλήτριες Χατζηλία Γεωργία, Αγαπητού Βασιλεία, Βλάχου Ράνια και Αρκούδη399x311-images-Teniki_open_2013_3 Ελευθερία, κατάφερε να αναρριχηθεί στην 4η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ ,η καλύτερη μέχρι στιγμής σε αντίστοιχη διοργάνωση.

Αναλυτικότερα, μεγάλη εμφάνιση πραγματοποίησαν οι άντρες της αποστολής, οι οποίοι κατάφεραν να φέρουν στο Περιστέρι μία 3η θέση στην σκυταλοδρομία 4×200. Κορυφαίες εμφανίσεις πραγματοποίησαν οι «Βαγγέληδες» Μαρίνος και Σταυρίδης ,οι χρόνοι των οποίων τους εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών Γυναικών στο Καζάν της Ρωσίας αρχές Αυγούστου και στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Μεγάλων Αποστάσεων Νέων-Νεανίδων τον Ιούλιο στην Πολωνία αντίστοιχα.
Οι 3 πρώτες θέσεις και τα τέσσερα(!) Πανελλήνια Ρεκόρ του Μαρίνου ειδικότερα τον κατατάσσουν στους κορυφαίους, για φέτος αθλητές στα αγωνίσματα των bifins παγκοσμίως. Texniki open 2013 2 160x277-images-Evan_Marinos
Εντυπωσιακή ήταν και η παρουσία της Βασιλείας Αγαπητού, η οποία κατακτώντας μία 2η θέση στα 800μ.επιφανείας και μία 3η θέση στα 200 μ. επιφανείας κατάφερε να πετύχει χρόνους που της εξασφαλίζουν τη συμμετοχή της με την Εθνική Ομάδα Νεανίδων στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων-Νεανίδων στην Πολωνία.
Πολύ καλή ήταν η εμφάνιση και των υπολοίπων αθλητών μας, με ελπιδοφόρα μηνύματα για τις προσεχείς διοργανώσεις.

Evan Marinos Όπως μας δήλωσε ο Βαγγέλης Μαρίνος .. «Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τις εμφανίσεις μου σε όλα τα “αγωνίσματα” των bifins.Τα διάφορα θέματα που αντιμετώπισα φέτος με το κολυμβητήριο από την αρχή της χρονιάς ,ευτυχώς λύθηκαν γρήγορα και κατάφερα να προετοιμαστώ κατάλληλα για OPEN.Στους αγώνες ήμουν σε πολύ καλή κατάσταση γεγονός που φάνηκε από νωρίς στα 200 ,όπου κατάφερα να πάρω την πρώτη θέση με Νέα Πανελλήνια Επίδοση . Από εκεί και πέρα χωρίς άγχος έπεσα στα 50 και 100 που θεωρώ ότι είναι τα δυνατά μου “αγωνίσματα” και κατάφερα να πιάσω το όριο πρόκρισης για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στα 50 και να πετύχω ακόμη 3 Νέες Πανελλήνιες Επιδόσεις απόλυτα ικανοποιημένος. Επόμενοι μου στόχοι είναι μια δυνατή εμφάνιση με την Εθνική Ομάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Καζάν της Ρωσίας αρχές Αυγούστου και από Σεπτέμβρη πάλι δυνατά θέλοντας να δώσω ότι καλύτερο μπορώ για άλλη μια χρονιά. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την «οικογένεια» του Γλαυκού, με την οποία εάν και “καινούργιος” σε αυτήν διατηρώ άριστες σχέσεις , για την υποστήριξη που μου παρέχει σε όλους του τομείς και ..Συνεχίζουμε δυνατά ενόψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος..!»

384x287-images-Texniki_open_2013_2«Είμαι πολύ ικανοποιημένη από την εμφάνιση μου στο φετινό πρωτάθλημα Όπεν της Θεσσαλονίκης», δήλωσε η Βασιλεία Αγαπητού. «Όχι μόνο κατάφερα να βελτιώσω τις επιδόσεις μου, αλλά κατάφερα να πετύχω τον πρώτο στόχο μου για φέτος ,ο οποίος δεν ήταν άλλος από την συμμετοχή μου με την Εθνική Ομάδα στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων-Νεανίδων τον Ιούλιο στην Πολωνία! Ιδιαίτερα σημαντική ήταν η στήριξη και η βοήθεια της οικογένειας μου, της ομάδας μου κι ιδιαίτερα των προπονητών μου καθ’ όλη τη διάρκεια της φετινής χρονιάς τους οποίους και θα ήθελα ευχαριστήσω. Τώρα επόμενος και σημαντικότερος στόχος μου είναι μια πολύ καλή εμφάνιση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ,ώστε να θέσω τις σωστές βάσεις για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες τη νέα χρονιά .»

Teniki open 2013 3
«Μια από τις πιο ωραίες αποστολές που έχω ζήσει μέχρι τώρα ήταν το πρωτάθλημα της ΟΠΕΝ κατηγορίας στην Θεσσαλονίκη»,μας δήλωσε ο Βαγγέλης Σταυρίδης, «διότι πραγματοποιήθηκε ο στόχος που είχα από την αρχή της χρονιάς. Είμαι ικανοποιημένος από τον εαυτό μου που κατάφερα τελικά να αντεπεξέλθω στις δύσκολες απαιτήσεις τις φετινής χρονιάς, καθώς οι στόχοι που είχαμε θέσει ήταν ιδιαίτερα υψηλοί !Παρόλα αυτά τα κατάφερα και ευχαριστώ την ομάδα μου και όσους ήταν στο πλευρό μου σε αυτό το δύσκολο έργο.. Επόμενος και σημαντικότερος στόχος μου για φέτος είναι μια πολύ καλή εμφάνιση με την Εθνική Ομάδα στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων Μεγάλων Αποστάσεων στο Szczecin της Πολωνίας για να ολοκληρώσω με επιτυχία τη φετινή σεζόν.»

Το διοικητικό συμβούλιο συγχαίρει θερμά όλη την αποστολή της ομάδας της ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ,εύχεται καλή επιτυχία στους «διεθνείς» μας και καλή συνέχεια στην υπόλοιπη αγωνιστική περίοδο .