Αρχική » Δελτία Τύπου » Κορυφαία δύναμη ο Γλαύκος!

Κορυφαία δύναμη ο Γλαύκος!

372x279-images-Vraveusi_Glafkos_koe_2014

Μία από τις κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας στον υγρό στίβο, αποτελεί πλέον ο Κολυμβητικός Όμιλος ΓΛΑΥΚΟΣ Περιστερίου, αφού 5 αθλητές του και 2 προπονητές του βραβεύτηκαν την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014 στο κατάμεστο ξενοδοχείο ATHENS LEDRA MARRIOTΤ από την Κ.Ο.Ε., σε μια εκδήλωση με την ονομασία KOE AWARDS 2013, παρουσία της αθλητικής ηγεσίας του τόπου, στελεχών της πολιτικής ηγεσίας και του συνόλου των ανθρώπων που υπηρετούν τα έξι αθλήματα της Κ.Ο.Ε., έπειτα από μία δεκαετία.

Ανάμεσα στους μεγάλους αθλητές του υγρού στίβου οι αθλητές μας Κουλούρης Δημήτρης, Μπενεχούτσος ΘόδωροςVraveusi Glafkos koe 2014 από την κλασσική και Βασιλεία Αγαπητού, Βαγγέλης Μαρίνος και Βαγγέλης Σταυρίδης από την τεχνική, καθώς και οι προπονητές αντίστοιχα Ιωάννης Μηλιδάκης και Γρηγόρης Σπυριούνης, οι οποίοι βραβεύθηκαν για τις διακρίσεις τους το 2013 στα Παγκόσμια Πρωταθλήματα Ανδρών / Γυναικών, τα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα Εφήβων / Νεανίδων, τους Μεσογειακούς Αγώνες και τα Μεσογειακά Κύπελλα,

Το Σωματείο μας από το 1997 που το ανέλαβε μια μικρή ομάδα ανθρώπων είναι πρωταγωνιστής στα κολυμβητικά δρώμενα. Μέσα από επιμονή, υπομονή, συνεργασία και συλλογική προσπάθεια Διοίκησης, προπονητών και αθλητών έφθασε το 2014 να είναι περήφανο για την επίτευξη των ευγενικών του στόχων Αποτελεί πλέον μία δύναμη του Ελληνικού υγρού στίβου και τα παιδιά του, οι Αθλητές του βραβεύονται για τις επιδόσεις τους που πέτυχαν με σκληρή δουλειά και ευγενική άμιλλα. Οι προπονητές τους με πολύωρη δουλειά, υπομονή, επιμονή και ήθος τα βοήθησαν να πετύχουν τους στόχους τους.
Ολόκληρο το Δ.Σ. αλλά και όλοι όσοι ανήκουν στην ομάδα, νιώθοντας υπερήφανοι για τους διακεκριμένους αθλητές και προπονητές, τους εύχονται ΥΓΕΙΑ, ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ και τους ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΘΕΡΜΑ, για τη χαρά που τους προσφέρουν και ελπίζουν οι επιτυχίες για τον ΓΛΑΥΚΟ να συνεχιστούν.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Κ.Ο.Π. ΓΛΑΥΚΟΣ