Αρχική » Δελτία Τύπου » Ετήσια κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας και χορός του συλλόγου

Ετήσια κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας και χορός του συλλόγου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014 ο Κ.Ο.Π. ΓΛΑΥΚΟΣ έκοψε την πίτα του στην Αίθουσα Ρυθμικής Γυμναστικής στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Περιστερίου. Το καθιερωμένο πλέον ζεστό και οικογενειακό κλίμα, ήταν για άλλη μια φορά κυρίαρχο σε μια όμορφη εκδήλωση, στην οποία παρευρέθησαν όλα τα μέλη του Δ.Σ, αθλητές, όλοι οι προπονητές καθώς και γονείς αθλητών. Με την παρουσία του μας τίμησαν ο Δήμαρχος Περιστερίου κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, η Πρόεδρος του Ο.Π.Α.Α.Δ κα Ξέν. Κορόγιαννη, οι Αντιδήμαρχοι Βασ. Μπέτσης, Παν. Λύκος Τάσος Θεοδωράκος, ο Αντιπρόεδρος του Ο.Π.Α.Α.Δ. και υπεύθυνος του Κολυμβητηρίου κ. Γιώργος Αυγουστίδης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Βαγ. Τάτσης και Τάσος Καλιάφας, οι οποίοι ευχήθηκαν Καλή Χρονιά και καλές επιδόσεις σε όλους τους αθλητές. Σε σύντομο λόγο του ο κος Αυγουστίδης εκτός από τις ευχές του σε ΟΛΟΥΣ μίλησε και για τη συνεργασία του με το ΓΛΑΥΚΟ και ευελπιστεί αυτή η συνεργασία να συνεχιστεί και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ Σύλλογοι και Δημοτική Αρχή να κρατούν το κολυμβητήριο ανοιχτό, ώστε τα παιδιά να βρίσκονται σε υγιή χώρο. Τέλος τους ευχαριστούμε θερμά για την παραχώρηση της αίθουσας και δηλώνουμε αρωγοί στον αγώνα τους για ένα καλύτερο Περιστέρι..

Το Δ.Σ. του Κ.Ο.Π. ΓΛΑΥΚΟΣ ευχήθηκε σε ΟΛΟΥΣ Καλή Χρονιά με Υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και στους αθλητές του καλές επιδόσεις για μια ακόμη πιο δημιουργική χρονιά

Οι τυχεροί αθλητές που κέρδισαν τα 5 φλουριά που είχε βάλει ο Σύλλογος στην πίτα, ήταν οι: Βλάχου Αναστασία, Γεωργοπούλου Άννα, Κρέτσης Έκτορας, Μαυροπούλου Δέσποινα και Χαραλάμπου Νίκος. Το Δ.Σ. τους εύχεται να είναι πάντα τυχεροί σε ότι και αν κάνουν με Υγεία.

Τέλος ο Κ.Ο.Π. ΓΛΑΥΚΟΣ πραγματοποίησε την Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014 εκδήλωση στη μουσική ταβέρνα ΑΠΤΑΛΙΚΟ, με σκοπό τη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των μελών και γονιών της ομάδας Το παρόν τους έδωσαν και ΟΛΟΙ οι προπονητές της ομάδας, παρόλο που κάποιοι από αυτούς βρίσκονταν σε αγώνες νωρίτερα

Η κατάμεστη αίθουσα με το ζεστό περιβάλλον, έδωσε την ευκαιρία σε ΟΛΟΥΣ, γονείς, αθλητές και προπονητές να γνωριστούν ακόμα καλύτερα και να ξεφύγουν για λίγη ώρα από τα καθημερινά προβλήματα. Πραγματοποιήθηκε και λαχειοφόρος αγορά με 29 δώρα, με μεγαλύτερο δώρο 1 tablet Samsung Galaxy, προσφορά της ομάδας, με μεγάλη νικήτρια την αθλήτρια του ΠΑΟ Παπαδοπούλου Αργυρή, η οποία μας τίμησε με την οικογένειά της σε αυτή την εκδήλωση.

Η εκδήλωση τελείωσε με πολύ κέφι και χορό και το Δ.Σ. του Κ.Ο.Π. ΓΛΑΥΚΟΣ ευχαριστεί θερμά ΟΛΟΥΣ όσους παρευρέθησαν και ιδιαίτερα τους δωροθέτες που στήριξαν την προσπάθειά του με τα δώρα τους στη λαχειοφόρο αγορά.