Αρχική » Δελτία Τύπου » Πανελλήνιο ρεκόρ παμπαίδων Β’

Πανελλήνιο ρεκόρ παμπαίδων Β’

beneΜε θριαμβευτικό τρόπο άνοιξε η φετινή χρονιά για τον Κολυμβητικό Όμιλο Περιστερίου ΓΛΑΥΚΟ.

Μετά τις μεταγραφές που πραγματοποίησε ο Σύλλογος τον Οκτώβριο και δίνοντας τα ηνία της ομάδας στον προπονητή κ. Γιάννη Μηλιδάκη τα πρώτα αποτελέσματα άρχισαν ήδη να φαίνονται.

Ο αθλητής Θόδωρος Μπενεχούτσος (σημ. προπονείται με τον κ. Καλογερόπουλο), πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση στα 19α ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ, που διοργανώθηκαν στη Θεσσαλονίκη στις 3 και 4 Δεκεμβρίου 2011.

Ο συγκεκριμένος αθλητής κατέλαβε την 3η θέση στα 400μ. ΜΙΚΤΗ ΑΤΟΜΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ με χρόνο 04:40:07 πετυχαίνοντας ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΡΕΚΟΡ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Β’ .

Ακόμα, ο ανωτέρω αθλητής το Σαββατοκύριακο 10 και 11 Δεκεμβρίου 2011 στους διασυλλογικούς αγώνες ΚΕ ΙΩΝΙΔΕΙΑ 2011 που έγιναν στη Νίκαια, πραγματοποίησε μία εξίσου πολύ καλή εμφάνιση, κατακτώντας την 1η θέση στα 200 μ. ΕΛΕΥΘΕΡΟ με χρόνο 02.00.72 πετυχαίνοντας νέο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΡΕΚΟΡ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Β’ . Επιπλέον κατέκτησε την 1η θέση στα 200 μ. ΠΕΤΑΛΟΥΔΑμε χρόνο 01:01:08 και την 1η θέση στα 100 μ. ΕΛΕΥΘΕΡΟ με χρόνο 00:56:00

Επίσης το Σαββατοκύριακο 3 και 4 Δεκεμβρίου, η ομάδα του ΓΛΑΥΚΟΥ συμμετείχε με πολυπληθή αποστολή στους διασυλλογικούς αγώνες με την επωνυμία 6ο ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΟΑΤ 2011 στην Τρίπολη, πραγματοποιώντας πάρα πολύ καλή εμφάνιση. Από τους μεγάλους οι Δημήτρης Κουλούρης, Βαγγέλης Λάκκος, Διάνα Νάκου, Ελευθερία Έζατ και Άννα Γεωργοπούλου, ανέβηκαν στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου. Η ομάδα συγκέντρωσε συνολικά 28 μετάλλια (12 χρυσά – 4 ασημένια – 12 χάλκινα). Στη συγκομιδή μεταλλίων οι Αγωνιστικές κατηγορίες συνεισέφεραν με 16 μετάλλια, ενώ τα υπόλοιπα 12 κερδήθηκαν από τις προαγωνιστικές κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένων των κοριτσιών 12 ετών. Τόσο το κλίμα που επικράτησε κατά την αποστολή, όσο και η αγωνιστική εμφάνιση του κολυμβητικού τμήματος του Γλαύκου Περιστερίου κρίθηκε κατά γενική ομολογία θετικά, αφήνοντας ένα αισιόδοξο μήνυμα, ότι ο σύλλογος έχει μπει σε τροχιά επιτυχιών.

Ο Πρόεδρος Κώστας Πεθεριώτης και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου συγχαίρουν το Θοδωρή και του εύχονται ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον, όπως και στους υπόλοιπους αθλητές, -τριες και τους υπόσχονται ότι θα είναι πάντα δίπλα τους και θα τους στηρίζουν στην οποιαδήποτε προσπάθεια κάνουν.