Αρχική » Δελτία Τύπου » Κοπή Πίτας 2012

Κοπή Πίτας 2012

untitled-3untitled1

Το 2012 για την ομάδα του ΓΛΑΥΚΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ μπήκε με τους καλύτερους οιωνούς.

Στον αγιασμό των υδάτων που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Περιστερίου στις 06 Ιανουαρίου 2012, το σταυρό έπιασε ο αθλητής της ομάδας μας Θανάσης Πεθεριώτης. Η Εκκλησία έδωσε στον Θανάση δώρο μία εικόνα, ο Αντιπρόεδρος του Α.Ο.ΔΗ.Π. κ. Ανδρέας Σχίζας ένα ασημένιο σταυρό και σε όλους τους αθλητές που έπεσαν δόθηκε ένας ξύλινος σταυρός ως αναμνηστικό. Η Διοίκηση και όλα τα μέλη του ΓΛΑΥΚΟΥ εύχονται στο Θανάση πάντα επιτυχίες σε ότι κι αν κάνει.

Οι επιτυχίες για την ομάδα συνεχίζονται,καθώς ο αθλητής Θ όδωρος Μπενεχούτσος στην Ημερίδα των ΔΕΛΦΙΝΙΩΝ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ που έγινε στο Ο.Α.Κ.Α. στις 27 – 28 Ιανουαρίου 2012 πραγματοποίησε ένα ακόμη Πανελλήνιο Ρεκόρ Παμπαίδων Α’ στα 400 μ. ΜΙΚΤΗ ΑΤΟΜΙΚΗ ΑΝΔΡΩΝ με χρόνο 04:39:09. Συγχαρητήρια από ΟΛΟΥΣ Θόδωρε.

Τέλος, την Παρασκευή 03 Φεβρουαρίου 2012 ο Κ.Ο.Π. ΓΛΑΥΚΟΣ έκοψε την πίτα του στην Αίθουσα Ρυθμικής Γυμναστικής στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Περιστερίου. Το καθιερωμένο πλέον ζεστό και οικογενειακό κλίμα, ήταν για άλλη μια φορά κυρίαρχο σε μια όμορφη εκδήλωση, στην οποία παρευρέθησαν όλα τα μέλη του Δ.Σ, αθλητές, όλοι οι προπονητές καθώς και γονείς αθλητών. Με την παρουσία του μας τίμησαν ο Αντιπρόεδρος του Α.Ο.ΔΗ.Π. κ. Ανδρέας Σχίζας και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Βαγγέλης Τάτσης, οι οποίοι ευχήθηκαν Καλή Χρονιά και καλές επιδόσεις σε όλους τους αθλητές και τους οποίους ευχαριστούμε θερμά για την παραχώρηση της αίθουσας και δηλώνουμε αρωγοί στον αγώνα τους για ένα καλύτερο Περιστέρι.

Το Δ.Σ. του Κ.Ο.Π. ΓΛΑΥΚΟΣ ευχήθηκε σε ΟΛΟΥΣ Καλή Χρονιά με Υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και στους αθλητές του καλές επιδόσεις για μια ακόμη πιο δημιουργική χρονιά

Οι τυχεροί αθλητές που κέρδισαν τα 3 φλουριά που είχε βάλει ο Σύλλογος στην πίτα, ήταν οι: Βουζίκα Χρυσούλα, Σταυρίδης Βαγγέλης και Τσίτουρας Δημήτρης.